Minecraft szerveren miért nem tudnak fellépni a haverok?
hamachi-s szerver esetében létrehoztál egy csoportot, ahova mindenki belépett?
Milyen szerver IP-t adtál meg a server.properties fájlban? Mivel ott be kell állítani a TE hamachis külső IPv4 címedet.
Milyen IP-t adnak meg a társaid? Mivel a TE hamachis külső IPv4 címedet kell beadni a beállított porttal (ami alapártelmezetten 25565).
Például:
A TE hamachis IPv4 címed: 14.27.214.197 (ez csak példa, a sajátodat neked kell megnézned hamachiban)
Akkor ezt az IP címet kell berakni a server.properties-be (alapértelmezetten üresen áll)
server-ip=14.27.214.197
A barátaidnak meg multinál EZT az ip-t kell beadniuk a porttal együtt, tehát:
14.27.214.197:25565
(Első kérdező/válaszadó)
Igen a routeren megvolt a port forwarding.
TP-Link routerröl van szó.
Forvarding:
-Add New...
-Service port: 25565
-Internal Port: 25565 (Ez nem miden videóba láttam, hogy ide írtak volna valamit,megpróbáltam nélküle is, meg vele is.
-IP Address: A cmd parancsorból kiírt IPv4es cím.
(Második kérdező/válaszadó)
Hamachis szervernél csatlakoztak azok az emberek
a hamachi-hoz akikkel akartam játszani.
A server.properties fájlban a server-iphez a hamachi
IPv4 címet írtam be.
A haverok meg úgy írták be az IP-címet a minecraft szervernél, hogy csatlakozni tudjanak, (PL.:24.21.264.119:25565)
Így sem tudttak csatlakozni.
A társaim nem adnak meg semilyen IP-címet.
Bocsánat, ha valamit félreérthetően kérdeztem.
Azokkal az IP-címekkel nem tudnak fellépni amit én adtam meg nekik a whatismyipaddress.com-ról, vagy a hamachi-ról.
A Bukkitnak van egy hülyesége:
WiFi:NEM
Vezetékes:IGEN
Valamiért a WiFi-t nem szereti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!