Az ASUS X551MA laptopomon a Stronghold Crusader játék nagyon vontatott. Tehát amikor az egérkurzort a képernyő szélére viszem, akkor kb.20 fps-sel mozgatja. Az egész játék alapvetően lassú. Miért van ez?
A konfig:
- Intel Celeron n2815 CPU 1,86Ghz
- 4GB DDR3 RAM
- Intel HD Graphics
- 500GB HDD
Ha a 2002-es Stronghold Crusaderről van szó, akkor annak elvben még el kéne futnia a gépeden normálisan, mert nincs túlzottan nagy gépigénye.
Te bőven rendelkezel az ajánlott gépigénnyel:
De az tény, hogy a laptopod nem kimondottan játékra lett kitalálva. Jó lenne tudni pontosan melyik verziója van a HD Graphicsnak, bár nagyon nem lennénk vele előrébb. A proci is, meg az integrált VGA is arra elég ebben a gépben, hogy valamit tudjon kezdeni egy Windowssal, filmmel, internettel, stb-vel.
Ha van valami program, ami a háttérben fut (bármi), az esetleg be tud még kavarni játék közben. Driverek fent vannak? Chipset, Intel driver, stb?
Milyen op rendszer van a gépen? Az xp-s játékoknak nincsen rendes illesztőjük win 8-tól felfele, már túl régiek és nincs rendes támogatás.
Nekem ugyan ez volt a Desperados 1-2 játékkal, megvettem steamen leárazásban mert gyerekkoromban sokat játszottam vele, i5 4690k-val meg gtx 970nel 16gb ram mellett ment 15 és 1 fps közt (overwolffal mérve). Vissza is adtam, mert túl új a mostani gépem neki, nem akar rendesen futni rajta.
XP mode programokhoz van, mint számlázó program, raktározó program stb., játékokat nem támogat.
Viszont a laphoz van win 7 támogatás, ami tényleg segíthet rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!