Meechy Darko kérdése:
Mi az istenért nem működik sosem rendesen az Nba 2k16?
Figyelt kérdés
Szerintem kb egy hónapja vettem meg gondoltam azért nem a 2k17 veszem meg mert kb kétszer ennyibe kerül és annyival meg nem jobb, egyébként király maga a játék
De egyfolytában szarakszik a szerver és konkrétan nem tudok játszani se mycarirer se myteam nagyon idegesítő főleg hogy ez miatt vettem meg a ps-plust valakinek valami ötelete?
2017. márc. 21. 20:59
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, de én is szívok vele állandóan, igaz nekem úgy van meg, hogy Ps+nál ingyenes volt a játék. Az még hagyján, hogy miután letöltöttem a PsStoreból még a játékon belül is elkezd letölteni egy csomó dolgot, de minden alkalommal újra akar csináltatni 2K accountot. Nem tudom dobozos verziónál, hogy van, ott is tölt-e le külön, de nekem se akar elindulni a MyCarrier és a MyTeam míg le nem tölti a dolgokat még külön.
2/2 A kérdező kommentje:
Nyugi így is összevissza töltöget minden, tegnap este probáltam játszani nem ment most is megpróbáltam most sem működik
2017. márc. 22. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!