Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan növelhetem az esélyt,...

Hogyan növelhetem az esélyt, hogy midre kerülök League of Legends-ben?

Figyelt kérdés
Mindig is sokat rankedeztem de amióta secondary-nek rakom a junglet többször vagyok jungleban mint miden , régen mikor toppot raktam , többször voltam miden mint toppon , viszont junglet jobban játszok mint tank toppot , ad top az megy ,
2017. márc. 19. 11:45
 1/4 anonim válasza:
Szia. Próbáld a csapattársaiddal megbeszélni, hogy midre kerülhess, feltéve ha nem olyanok akik egyből azzal jönnek hogy a nagy lóf***t, meg hogy dögölj meg stb. De mindig törekedj arra, hogy minél kedvesebben próbáld megkérni őket a cserére, ha nem megy, akkor pedig ahol játszol ott hozd ki magadhoz képest a legjobbat. Végül pedig az sem egy utolsó dolog, ha barátokkal mész játszani csapatban. :)
2017. márc. 19. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
írd be a lobbyban hogy mid or troll és talán odaadják
2017. márc. 20. 16:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Valószínűleg a 2. komment poénból volt , amit értékelek is :) . Az 1. kommenthez csak annyit , hogy nem szoktam haverokkal játszani , csak unaketómmal , de hát ő meg magáról mondja hogy nem játszik jól , és azért nem jön. A champion selectben pedig soha nem engednek midre mostanában ezért is nem írok be , viszont köszönöm a választ .
2017. márc. 21. 16:49
 4/4 A kérdező kommentje:
unokatesóval*
2017. márc. 21. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!