Szarvas Józsi kérdése:
Kit vegyek meg lol-ban? Ivern, vagy Kindred?
Figyelt kérdés
1. Ivern az játék elején és a végén majdnem ugyanolyan erős.
2. Kindred az elején gyenge, de utána erős lesz.
Kérlek mérlegeljetek!
2017. márc. 15. 17:48
1/6 anonim válasza:
A két hős kissé különböző , attól függ melyik stílus jön be jobban. Ivernnek magasabb a winratje jelenleg, ő valamivel hatékonyabban tud gankelni *stun és ugrás, pajzs* Kindrednél sajnos semmi cc nincs ilyen szempontből és az ultija sem mindig kihasználható holott Ivernnek ott van Daisy aki teamfightban remek figyelemelterelő, ki tudja tankolni a tornyot dive esetén, valamint neki is van fellökése, és Ivern ugye double-buffot ad valamint a jungle is könnyebb vele *szerintem* . Szóval a leírtak és a winratek alapján Ivernt javasolom. :)
2/6 anonim válasza:
Jelenleg Kindred elég gyenge. Ivern elég jó, ha van elég sebzés a teamben, mert ő ugye ilyen support/utility jungler, és support itemeket veszel rá pl. locket, redemption, stb.
3/6 anonim válasza:
Szerintem is jobb Ivern jelenleg, bár ha a csapat többi tagjának nincs sok damage-e, nem feltétlen érdemes őt választani
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2017. márc. 19. 07:44
5/6 anonim válasza:
Ivern.Amúgy Kindredet sosem szerettem
6/6 anonim válasza:
Nem sokáig lesz jó champion a jungle-ben Ivern, szerintem a Riot nagyon gondolkozik egy erősebb nerfen.
Azt mondanám, hogy egyik sem. Miért? Ivern az előbbi miatt (hiába jó most, hosszútávon valószínűleg nem lesz az), Kindred pedig nem tud elég jól skirmishelni earlyben az általad fent említett ok miatt, kérdező. Gravest vennék helyette vagy Rengart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!