Ismeritek a HardWorld Metin2-őt?
Figyelt kérdés
Vélemények?
Nekem nagyon jónak tűnik.
2017. márc. 14. 11:35
1/15 anonim válasza:
Gyenge reklam. Amugy se lehet jobb a tobbi "szinvonalas" metin szervernel...
2/15 A kérdező kommentje:
Értem...vagyis nem értem,de azért egy próbát megér.
2017. márc. 14. 16:33
3/15 anonim válasza:
Nem ismerem. Nem ajánlom senkinek a metin 2-őt és semelyik privát szervert. Sokkal jobb játékok vannak nála.
4/15 FreiLord válasza:
Az előző válaszadónak címezném a kérést: Ha annyira nagy metin ellenes vagy és azt mondod vannak jobb játékok mondj már párat....
5/15 anonim válasza:
Freilord viccelsz? Kb barmilyen mas mmorpg ami nem metin vagy GoA klon fenyevekkel jobb. Tartalom es grafikai teren is.
6/15 anonim válasza:
Csak írd be a google-ba hogy mmorpg és biztos találsz párat. De itt van néhány: Blade & soul, Black desert online, World of warcraft, Tera.
7/15 A kérdező kommentje:
A Tera valami borzalom :)
2017. márc. 14. 18:53
8/15 anonim válasza:
Hát mivel metin a viszonyítási alap...
Igen is jó játék.
9/15 A kérdező kommentje:
Én mindig is metines maradok,és csak utána a lol :)
2017. márc. 15. 13:37
10/15 anonim válasza:
Ha 12-14 év alatt vagy megértem miért mondod ezt. Ha már a fölötti a korod akkor vagy nem láttál még normális MMORPG-t vagy nem tudsz angolul, vagy túl gyenge a géped más játék futtatásához. De az is lehet hogy te vagy a HardWorld Metin2 tulajdonosa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!