Mi az a játék, amit megvettél eredetiben, de nagyon megbántad így utólag?
Legszívesebben megválnál tőle, vagy megváltál már tőle. Vagy nem tudod eladni, mert accounthoz van kötve (Steam, Origin, stb).
Lehet furcsa lesz, de én a GTA V-re sajnálom így utólag a 14.000 Ft-ot, mert az Online miatt vettem meg, de nagyon nem jön be. Ott van még az NFS Rivals Complete Edition, bár akciósan vettem 6000 FT-ért Originen, de kissé olyan érzésem van, mintha a 2010-es Hot Pursuit lenne kiadva Rivals néven. Mintha egy végigvitt játékkal játszanék, nincs tétje, nem tudom mitől vagyok előrébb csak mert unlockoltam egy új autót, stb. Tök jó játék arra, hogy elüsd az időt, vagy nosztalgiázz, de hogy 12.000 Ft-ot nem ér meg akció nélkül, na az is biztos.
Szóval nektek mely játékok azok, amit megvettetek, de nagyon nem kellett volna? :)
XCOM: Enemy Unknown
nem volt sok de még így is sajnáltam érte azt a 2-3ezer forintot
főleg úgy hogy a 2 órás limitet épp átléptem így már nem kérhettem vissza a pénzt steamen :(
Need for Speed Pro Street
Need for Speed The Run
Darksiders
Splinter Cell Conviction
XCOM
Star Wars Empire at War
Brothers in Arms: Earned in Blood
Medal of Honor Warfighter
CoD Ghosts
CoD BO3
Overwatch
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!