Miért nem működik a minecraft LAN világ? (Többi lent)
Egy hálózaton vagyunk mindketten. Az egyik gép kábellel van csatlakozva a hálózathoz a másik pedig wifin keresztül.
Rengetegszer próbálkoztunk és mindig azt írja ki, hogy Failed to connect to the server java.net.ConnectException: Connection timed out: no further information
próbáltuk már úgy is hogy kikapcsoljuk a tűzfalat de úgy se :/
Az egyik gépen windows 10 a másikon windows 7 van. Nem tudom lényeges-e de hátha.
Mindketten 1.11.2 es minecraftal játszunk.
Tudnátok segíteni?
A másik fél hol/hogy próbál meg fellépni? multiban beírja a localhostot?
Megnyitjátok lanra? Ott nincs hibaüzenet?
Úgy, hogy belép egy single player world-be és open to lan, és ugye ad egy 5 jegyből álló számot.
Én direc connenct-el csatlakozok hozzá, úgy hogy az ip címet beírom és utána kettőspontal az 5 jegyű számot
de az ip címbe nem vagyok biztos
mert van ugye az ipv4 alapértelmezett átjáró
az akkor a router ip címe
az ipv4 cím pedig az adott gépé
így akkor az enyém kicsit eltér a másikétól függetlenül attól hogy ugyanazon a hálózaton vagyunk.
Akkor melyiket kell beírni a direct connect-be? az ő gépének ipv4 címét vagy az egész hálózatét az ipv4 alapértelmezett átjáróét?
Ebben a videóban megint máshogy írja ki a számot amikor megnyiod lanra.
Akkor már csak annyi lenne a kérdésem hogy ha Én csatlakozni akarok, akkor az Ő gépének az Ip címét kell beírni az 5 jegyű szám elé, vagy az egész hálózat Ip címét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!