Miért nem tudom áthívni a simet? -Sims 3
Az egyik fiú simem egyetemen járt ahol összejött egy lánnyal, és elkezdtek járni.Amikor hazaértem, át akartam hívni látogatóba (ugye amikor másik városból ismertem meg valakit, meg tudom hívni látogatóba, és az a személy mindig másnap reggel 9:00-ra érkezik meg. A lány végül nem érkezett meg, még délben sem, ami meglepett. Meg akartam próbálni mégegyszer, hátha sikerül és láttam, hogy jelzi a játék a kapcsolataimnál, hogy a lány a városban tartózkodik. (Tehát SMS-t lehet küldeni neki, áthívni a házamba, szerelmes levelet küldeni neki,stb.)Elhívtam egy kiruccanásra, hátha oda eljön és tudok vele találkozni de oda se jött el. Egyszer figyelmes lettem arra hogy a házam előtt sétált el ugyanaz a személy, csak a tipikus program választotta névvel ellátva.Követtem, de csak egy közösségi helyszínre ment , tehát nincsen lakása, így nem tudom őt még város szerkesztése közben sem "irányítani", hogy bárhova is költözzön.Ez egy másik probléma, de az az igazi az, hogy most nem tudok áthívni más simet látogatóba, aki más városból való, mert a játék azt "hiszi" hogy még mindig ott van nálam a csaj látogatóban.
Erre esetleg lenne valami megoldás? Ha valamit nem értetek a szöveggel kapcsolatban nyugodtam szóljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!