For Honor érdemes-e megvenni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__8447668-..
Szerintem nem, sajnos hullócsillagnak tűnik a játék. Nagyobb a füstje, mint a lángja. Sokan nagy reményekkel indultak neki, de a játékosok visszajelzése, és a játékos társadalom gyors elpártolása alapján süllyesztő lesz a vége.
1 év múlva sehol nem lesz a játék, már most lelépett a játékosok fele.
Tényleg csak akkor éri megvenni, amikor le lesz árazva rendesen.
Amíg nem lesz leértékelve a játék minimum 10.000-re addig nem annyira éri meg mert állítólag a szerverek, host kijelölések nem jók :/ A story az frankó igazi csépelő móka, de azért a multi sem olyan hogy játszhatatlan 100%-san mert 10-ből nekem min. 7 játék lagg/kidobás nélkül ment és az a maradék 3 is 60% eséllyel nem dobott ki. meg nyílván kell hozzá gép is attól hogy az ajánlott 8 GB ram akár egy 16 GB sem árt :/ (nekem nincs 16 :C ) Szóval összességben: - El lehet vele lenni több órát is (főleg a multival, feltéve ha nem zavar annyira a kidobálás :C )
- A story jó de kell bele 1 kis valami :/
- Azért a 3 kaszot szokni kell mert mindegyiknek van 1 külön Combo támadása
- Min. 10.000 forint (576-nál jelenleg 12.000)
- Középkori szereteted kell hogy legyen mert akkor annyira tán nem ragad magával a játék
- a 4v4 optimalizálatlan (nálam legalább is, néha bugolnak a modellek)
- Bugok és néhány grafikai hiba !
- Az egyetlen ilyen ötlettel bíró játék Pont: 7.9/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!