Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyikkel lehet csinálni...

Pacsirta Péter kérdése:

Melyikkel lehet csinálni ingyenes szervert?

Figyelt kérdés

Hello!

Olyan gondba akadtam Hamachival szerettem volna csinálni kis virtuális szervert COD1 és COD UO játékhozamire négyen csatlakoztunk volna fel nos kérdésem az lenne milyen alternatív megoldás létezik Hamachi helyett? Xfire vagy Steam ezekkel lehet-e csinálni úgy szervert csak mi tudjunk felcsatlakozni vagy valahogy rálehet-e venni Hamachit hogy lássuk egymást játékban hiába írom be hogy Conncect és hamachi által kiadott IPcím-et nem tudd csatlakozni...

2017. márc. 10. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem ezek (tudtommal) nem alkalmasak erre.

A Tunnglét vagy a Gamerangert ajánlom.

2017. márc. 10. 11:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia sajnos egyik sem nyert nekem az lenne a lényeg úgy működjön mint LAN parti Hamachi úgy ment mint ha 1 házon belül lettek volna a gépek amit ajánlottál mind a kettő azaz úgy vettem észre adott szerverhez csatlakozik
2017. márc. 12. 13:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezek is helyi hálózatot "szimulálnak", épp mint a hamachi. Csak könnyebb konfigurálni játékhoz.

Akik egy hálózaton vannak a tunngle-n vagy a gameranger-en, azok olyan mintha egy helyi hálózaton lennének. Lehet csinálni privát hálózatot is rajtuk.

2017. márc. 12. 13:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos arra nem jöttem rá hogy kell egyiknél sem
2017. márc. 13. 21:45
 5/5 A kérdező kommentje:
De amit nem értek Logmein Hamachi ezt a funkcióját mért vesztette el?
2017. márc. 13. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!