Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » WoWot leszámítva melyik mmo...

WoWot leszámítva melyik mmo nem ér véget a max szint elérése után?

Figyelt kérdés
Úgy értem melyikeknek van utána is valódi tartalma..eddig nem igazán találkoztam másik olyan mmo-val, beleérte a GW2-t, B&S-t, meg igazából sok nagy nevet. Van olyan, ami szintén addiktív és akár évekig lefoglalhat? Archeage, Rift? Bármi? Ja és kérlek ne kihaltat írjatok :)
2017. márc. 9. 21:12
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Tetris.
2017. márc. 9. 21:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha szeretsz farmolni, akkor TERA, kb mint wow 100x végig nyomhatsz egy instát mire elég alapanyagot szerzel a legjobb cuccok craftolásához, ott a pvp stb.

Egyébként GW2 PvP-je elég jó last gamenek, csak nem mindenki szereti (ahogy én sem pl).

Archeage felejtős, fizetős xar, ha nem fizetsz semmit nem érsz el, pont olyan mint B&S.

Rift már nem annyira népszerű mint régen.

Neverwinter, de ez szintén inkább PvP-re épít last gamenél.

2017. márc. 9. 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:
A RIFT-ben gyakorlatilag a végtelenségig lehet erősíteni a karaktert, a maximális szint elérése után is.
2017. márc. 9. 22:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Sok helyen a Riftet olvasom, de érdemes elkezdeni, van még népessége? Vagy már olyan, mint a LotRO és társai abból a korból?
2017. márc. 10. 13:52
 5/6 anonim ***** válasza:
#4: Én csak a Typhiria Shardon (szerveren) vagyok, ott max. 10 perc alatt összejön a társaság egy instára vagy raidre. A játék amúgy köszöni szépen, jól van, évente adnak ki egy nagyobb és egy kisebb kiegészítőt hozzá, tehát nem mostanában fog megszűnni.
2017. márc. 11. 01:34
 6/6 A kérdező kommentje:
jelenleg a Wildstarra kaptam rá, de ha nem jön be hosszú távon mindenképp azt próbálom, köszi :)
2017. márc. 11. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!