Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hearthstone: goldból arena...

Hearthstone: goldból arena vagy adventure?

Figyelt kérdés
face hunter,pirate wari deck, meg egy random általam összerakott mage deckem van, ezekkel szoktam játszogatni, szóval össze kéne rakni valami jót, ungorora gyüjtsem a goldot és abból majd össze lehet dobni egy jót vagy arénázzak?
2017. márc. 8. 14:12
 1/4 anonim ***** válasza:
ha soha nem arénáztál, vagy keveset, akkor szerintem inkább gyűjts goldot. Az arénához, komoly tapasztalat skill kell, hogy megérje.
2017. márc. 9. 12:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy jó deckhez általában kellenek adventure-os és sima lapok is, de most hogy áprilisban kimegy a LOE és a Blackrock is, ezért én azokat nem kezdeném el most, csak a krazahant. Azt esetleg csinálhatod, de annyira az aréna sem veszteséges, még 0 winnel is csak 20-30 goldot vesztesz, szóval amelyiket jobban élvezed, vagy nézd meg milyen decket akarsz összerakni és az alapján válassz, hogy dust kell vagy adventureos lapok.
2017. márc. 9. 14:35
 3/4 A kérdező kommentje:

csak arra gondoltam, hogy jön az Ungoro és biztos lesz vmi új ungoro-s meta deck, nem?:) és gondoltam addigra összespórolok némi goldot, mert valódi pénzt nem teszek bele:)

arénában általában 2-3 győzelemnél esek ki

2017. márc. 9. 17:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább spórolj az Ungorora.
2017. márc. 10. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!