Ha DVD-n veszem meg a GTA 5-öt akkor azt hogy kell telepíteni?
Végül is jogos, mai gyerek hatszor letölti a kalózverziót míg egyáltalán megvenne bármit. Ahhoz pedig nem kell DVD. Vagy pedig online vásárol áruházból vagy kulcsot a netről, ahhoz megint nem kell DVD. Filmet/sorozatot online nézel vagy megint csak letöltöd és nem a boltban veszed.
Aki az internet-korszakba születik bele annak már nem sokat mond a több lemezről való telepítés.
Csak sajnos az egész játék a neten keresztül működik, mert minden indításkor be kell lépni a Social Clubba, ami akár több giga frissítést is letölthet, ha jön patch. Pláne a legelején, mert te DVD-ről az alapjátékot telepíted, és felmész SC-re, már el is kezd letölteni. Azt hiszem nekem még 10 GB-ot szedett le a DVD-ről való telepítés után. És még ezután is bütykölnöm kellett valamit, mert az Online pl. lefagyott. Majd kitöröltem egy filet a DLC mappából, és utána sikerült letöltenie a hiányzó filet is, ami miatt lefagyott.
Jobb, ha erre felkészülsz. Ebből adódóan szerintem egyszerűbb, ha letöltöd. Kivéve, ha nincs korlátozva a neted. Viszont korlátozott nettel érdekes lesz letölteni a telepítés után azt a röpke 10 GB-ot.
Sajnos ez egy ilyen játék, nem igényel állandó netkapcsolatot, de mégis kell netkapcsolat az indításához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!