Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen jó és ingyenes MMORPG-k...

Milyen jó és ingyenes MMORPG-k vannak?

Figyelt kérdés
Nem hátrány ha csak angol szerver van viszont ne paytowin legyen :) És ne felülnézetes (bocsi a fogalmazásért nem tudom a szakmai nevét).

2017. márc. 6. 22:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Guild Wars 2

RIFT

Neverwinter

TERA

2017. márc. 6. 22:44
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ ment a zöld :) ezek közül melyikkel játszottal/ melyiket találtad a legjobbnak?
2017. márc. 6. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:

A WOW törtszervere lehet, hogy ide számít :)

A LOTRO is jó, nem feltétlen pay-to-win, egyszer öltem bele 2000ft-ot, hogy feloldjak pár régiót, de azt is össze tudtam volna szedni anélkül, hogy fizetek érte, csak így jóval komfortosabb volt.

2017. márc. 6. 23:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Blade & Soul on tapasztalom azt, hogy ingyenes játékosként igen is fel lehet venni a versenyt. A fizetősök csak annyit nyernek, hogy előbb érik el az "end game"-t. Most is pár bálna sír hogy unja a játékot xD persze ha nincs semmi célja.

A fejlődés egyszerű, játék eleje óta egyre olcsobbá tették a cuccok fejlesztését.

Ha újként kezd az ember érdemes tapasztalt embertől tanácsot kérni. De úgy önállóan is laza. Karit kényelmes 2 hét alatt ki lehet húzni lvl50 hm2-3 ig. (HM lvl 8 easy, a 10 ig is laza ha tudja az ember miket kell nyomni) Az AP laza 600ig felhúzni. (durván ha veszi az ember az alapanyagok nagy részét s csak pár dolgot gyűjt legrosszabb esetben 400gold - annyit hozzá fűzök ha kivitted a storyt s pár dungit/24eseket lenyomja az ember az laza 30g legrosszabb esetben. Szval megvan pár hét alatt).

Legtöbb magyart birom amikor csak irogat a chat-be, de közbe nem csinál semmit >< s még besértődik, ha megkérdezem hogyhogy nem fejlődik, mikor azon a szinten easy.

Kirántottam egy altot s meglepődtem mennyire könnyítettek a lemaradtabb embereknek. (nekem meg 6-7x többet kért anno a húzás, s akkoriban a 20silveres item 3gold volt /db)

2017. márc. 19. 22:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Pár fent említett game életébe is részt vettem, de csalódtam.

Amit pedig már semmiképp nem javaslok, ha valahol látnád: Vindictus.

Újra "kényszerít" a pénztárca kinyitásra a globalizálás óta. Már az nem fun, hogy kari csináláskor kapsz egy pizsama innert, amit venni kell ha értelmesen akarja látni a kariját az ember. Lehet játékba pár módon szerezni, de idő limitesek.

Legutoljára vissza néztem s ez ment át a fejemen: " add a goldod a sok fizetősnek, vagy nem jutsz sokra" védő rúnák, hogy ne törjenek cuccaid stb. Lehetne még regélni.

2017. márc. 19. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!