Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi autós játékokról?

Figyelt kérdés
RaceDriver GRID, Test Drive Unlimited, Burnout Paradise. Jó játékok? Melyik a legjobb?
2010. máj. 10. 13:30
 1/4 anonim válasza:
100%
Nálam a GRID a favorit, igaz, a többivel nem játszottam :D
2010. máj. 10. 13:32
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Nekem mindharom megvolt... Mostmar csak a Burnout Paradise van meg, mivel nekem csak az tetszett igazan... (A test drive meg autos jateknak is rosszabb mint a GTA IV autos reszei)... A Grid meg jo, de sokkal rosszabb mint a mar megjelent NFS Shift, a Forzaval meg nem lehet egy lapon emliteni se...

Ha a harom kozul kell valasztanod akkor azert az sokat szamit, hogy milyen tipusu jatekot szeretsz: Szimulacio akkor Grid, ha Arcade akkor Burnout, ha meg szabadon szeretnel vezetni akkor vedd meg a GTA IVt (komolyan jobb mint a TD)...

2010. máj. 10. 14:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is mind a 3 megvolt. És szerintem nem egy sújcsoportok. A Bornout Paradise-t megvettem mert minden barátom, szaklap agyondicsérte. Hát nekem nagyon nem jött be és lehet hogy ez csak egy saját vélemény de kifelyezetten irritált... Igaz hogy a törések (eleinte) nagyon izgalmasak, és persze az iszonyú szágúldozás is. De a játék csakis akkór élvezetes ha az ember napi 15-30 percet játszik vele. (1. alkalomkór én 5 órát lenyomtam vele) Utánna a játék nem hoz mást csak iszonyú streszt és káromkodássorozatot. Nem ajánlom azoknak akik szeretik komolyan venni a játékokat. A másik 2 játékot ajánlom mindenkinek és még annyit a választáshoz hogy, ha a nyilt világú kicsit ugye régebbi autós játékokat kedveled az a te játékod. Viszont ha a kitünö grafikályú (Most azért 2010 ben ez már nem elábránkoztató színvonal)zárt legális autóversenyeket szereted akkór viszont a GRID a te játékod. =) ennyi volt a mondandóm :D
2010. máj. 10. 14:58
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem a burnout paradise nagyon bejött, sokáig lekötött mire kipörgettem, szorakoztató is, régóta megvan de még mindig szivesen játszom vele. a másik 2-t nem próbáltam
2010. máj. 27. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!