Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen egérpadot ajánlotok...

Milyen egérpadot ajánlotok játékhoz?

Figyelt kérdés
Olyat keresek ami időt álló és könnyen lehet tisztán tartani.Nem gond ha picit drágább olyan 15.000-20.000 Ft(50-60 $)
2017. márc. 6. 14:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Ennyi penzt mar egerre sem nagyon adnek ki, nemhogy egy egerpadra... Annyival nem tud tobbet mint az 1000 forintos tarsai.

10 eve ugyanazt a tescos darabot hasznalom. Strapabiro es konnyen tisztan tarthato.

2017. márc. 6. 14:37
 2/8 anonim ***** válasza:

50-60? Beteg vagy te ember. 10 euró max és tökéletesen kibírja a következő 5 évet. Még talán többet is. Pedig én nem vagyok csórika, a gépem 1000 fölött van. De egérpadért 50-60? Már megint egy wanna be gamer? Legyen jó drága mert az a lényeg, ugye?

[link]

2017. márc. 6. 15:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem az a lényeg,hogy drága legyen csak ha van minőségi drágán akkor kiadom rá a pénzt most,hogy végre megtehetem.
2017. márc. 7. 02:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Elegge tipikus hiba ez a "most mar megtehetem, minden felesleges kacatot meveszek". Mar lattam eleg sok embernel.

Egy istenverte egerpadrol van szo. A nagyon draga mar csak a parasztvakitas es sznobsag jele. Ha neked ez meger 20 ezert is akkor te nem vagy tisztaba a penz ertekevel.

2017. márc. 7. 08:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Tudod a PC-s játékok egy luxus hobbi, szóval nem éppen az alja réteg hobbija, de ez a mert most megtehetem teljesen fölösleges. Barátom igencsak gazdag. Egy hónapban vett egy 4k TV-t, PS4-et, rengeteg új bluray filmet, Nintendo Switcht hozzá pár játékot, de egy nyomorult 10 eurós egérpadot használ, mert tudja, hogy lényegtelen mennyit fizet, attól még jobb nem lesz, csak drágább. Most döntsd el magadban, hogy menőzni akarsz, vagy egy minőségi egérpadot.
2017. márc. 7. 11:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor felteszem másképp a kérdést.Melyik a legjobb egérpad?Nem az ára a lényeg hanem a minősége.
2017. márc. 7. 23:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Már belinkeltem...
2017. márc. 8. 06:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Logitech G640 a jelenlegi egyik legjobb egérpad(ileyet használok egy G900 as egérrel) vagy a Razer megelelője.

Megvan már vagy 4 hónapja, napi 5-8 órat játszok és még mindig olyan mint az új.

2017. márc. 10. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!