Milyen egérpadot ajánlotok játékhoz?
Ennyi penzt mar egerre sem nagyon adnek ki, nemhogy egy egerpadra... Annyival nem tud tobbet mint az 1000 forintos tarsai.
10 eve ugyanazt a tescos darabot hasznalom. Strapabiro es konnyen tisztan tarthato.
50-60? Beteg vagy te ember. 10 euró max és tökéletesen kibírja a következő 5 évet. Még talán többet is. Pedig én nem vagyok csórika, a gépem 1000 fölött van. De egérpadért 50-60? Már megint egy wanna be gamer? Legyen jó drága mert az a lényeg, ugye?
Elegge tipikus hiba ez a "most mar megtehetem, minden felesleges kacatot meveszek". Mar lattam eleg sok embernel.
Egy istenverte egerpadrol van szo. A nagyon draga mar csak a parasztvakitas es sznobsag jele. Ha neked ez meger 20 ezert is akkor te nem vagy tisztaba a penz ertekevel.
Logitech G640 a jelenlegi egyik legjobb egérpad(ileyet használok egy G900 as egérrel) vagy a Razer megelelője.
Megvan már vagy 4 hónapja, napi 5-8 órat játszok és még mindig olyan mint az új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!