Blade & Soul-hoz jó lenne ez a videókártya?
Full grafikàn szinte biztos nem fog futni. Nekem radeon r9 380 van és mindent maxra húzva bossfightoknál és néhány helyen akár 25fps-re is lemehet úgy hogy egy normális helyen legalább 60fps szokott lenni.
Van a játékban egy auto options is ami magától állítja a grafikát játék közben. Így pl ha bossharcnál lemegy az fps akkor lejjebb veszi a grafikai beállításokat. Így nekem már mindig van minimum 35 fps.
A gepigeny.hu-t nem kell szoszerint venni.
Az ajanlott kb annyit jelent hogy mediumon elmegy.
XD nyugi el fog menni. Ha látta volna pár ember milyen grafon mekkorába jtszok sírva fakadt vna.
Én vidi karim gyenge tudom. De pl páromnak jól megy a gépén. "max" grafi nem is kell, vannak felesleges beállítások. Textura árnyékok skill effektek/ szörny effektjei, távolra látás az ami kell.
Laza az akadásmentes fix 60fps. Ha meg sok az ember pl 24-eseken Ctrl+F -el ki tudod nyomni őket, hogy ne lásd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!