Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kaphatnék pár tanácsot high...

HGYG11 kérdése:

Kaphatnék pár tanácsot high elo-s (vagy aránylag magas. ) adc mainektől?

Figyelt kérdés
Nah szoval már egy ideje lolozok (silver-gond kornyék jelenleg) és kérdezném hogyan lehetnék jobb, (main-eim Jinx,Varus,esetleg Mf) bármilyen tanacsot megköszönök.

2017. márc. 5. 21:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én is support main vagyok, csak westen játszom
2017. márc. 6. 22:23
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezt az "adc in 2k17" szöveget túlreagálják az emberek.

1. Lehet, hogy nem a fénykorukat élik, de továbbra is meták, az egyetlen kivétel Ziggs, amúgy továbbra is van 1-1 adc mindkét csapatban, tehát ha jobban teljesítesz mint az enemy adc akkor már egész jó vagy.

2. Bizonyos adc-k objektíve is erősek pl Varus, Jhin, Solo Q-ban Caitlyn, illetve Ezreal is, ha tudsz vele játszani. Főleg most, hogy a legtöbb role op-jait nerfelték (Maokai, Camille, Rengar, Ivern, Kaza stb).

Tanácsot viszont nem nagyon tudok adni, csak gyakorolj, próbáld tisztán látni a helyzetet és felismerni a hibáid.

2017. márc. 8. 08:40
 13/24 anonim ***** válasza:
*Kata nem Kaza
2017. márc. 8. 08:41
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Oké kerekítsük a silver 4-et goldra :D.

Na de komolyra fordítva...nézz Kiss Ádám videókat,talán egyszer kijutsz Silver legaljáról :D

2017. márc. 8. 10:19
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt tegyük hozzá, hogy elo alapján rak össze csapatokat a játék, én pl Bronz 1 vagyok még csak, de B4-ből indultam és már átlagba legalább 1-2 Gold keretes, néha plat keretes csapattársam is van. Persze a keret az előző szezont jelenti, de akkor is mutat ez valamit.
2017. márc. 8. 11:57
 16/24 anonim ***** válasza:
71%

Gratulálok, a flamelő válaszolónak:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__8478906-..

Nem tök mindegy neked kinek mi a rangja? A kérdező nem is gold környékét írt, hanem gond kornyék.

2017. márc. 8. 12:58
 17/24 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, most nézem hogy tényleg elírtam :D. A többinek meg, jelenleg s4, ez igaz, de akkor estem le oda amikor meghalt a gépem... Egyébbként meg (ahogy már írtam is, de sajnos sokan nem fogják föl...) s2 be voltam kb fél éve (onnan estem le akkor s4 be de nem gondoltam volna hogy magyarázkodni kéne...), úgy értve a "silver-gold" ... Egyébbként meg mért nem lehet (ahogy már néhány értelmes embernél láttam) rendesen válaszolni a kérdésre? (Szerintem nem beszologatni/felegmázni kéne a kerdesel kapcsolatban, hanem rendesen válaszolni.)
2017. márc. 8. 16:12
 18/24 A kérdező kommentje:
flegmázni
2017. márc. 8. 16:14
 19/24 A kérdező kommentje:
Aki rendesen válaszolt (ténylegesen a kérdésre, hiszen erre szolgál a Gyakori kérdések!...) azok válaszáért hálás vagyok és értékelem :). (Én nem egy csatamezőt terveztem, én csak egy kérdést tettem föl hogy fejlődjek, mit érdekel titeket hol vagyok? , válaszolj a kérdésre (!) vagy maradj csöndbe és kész...)
2017. márc. 8. 16:22
 20/24 anonim ***** válasza:
51%
Írtam hogy nézz Kiss Ádám videókat.Ő nagyon sokat tud segíteni a kezdőknek.Sokan nem ismerik,pedig nagyon jó videói vannak.Nekem már volt szerencsém jàtszani is vele.Az ő videói nagy segítségedre lehetnének.Ez nem segítség?De úgy làtom egy helyesírási szótár is kellene neked.
2017. márc. 8. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!