A Cossack 2 és 3 menyiben másabb a Cossack 1-nél?
Figyelt kérdés
ekem leginkább az 1 jön be játszom is vele csak úyge új gépen még az újabb gépekre tervezettel se teljesen stabil néha ezért kérdezem, hogy pl a 3 is mennyivel másabb? A 2-öt csak érdekeség képpen kérdezem. Eddig csak az 1-et probáltam.2017. márc. 4. 15:57
1/3 anonim válasza:
3-at nem ismerem. Jó, hogy említetted ki is próbálom.
A 2-ről tudok nyilatkozni.
2-ben a multit körülményes beállítani és kevés pálya van.
A játékmenet meg összetettebb, és többet kell a harcra koncentrálni, mint a gazdaságra.
Pl. el is fáradhatnak a csapatok, el kell foglalni falvakat, talán több alakzat van.
De többet is kell mikrózni, pl. az ágyúknak neked kell kiválasztani, hogy ágyúgolyót vagy kartácson lőjön, de pl. azt is, hogy mikor lőjenek a puskások. Lehet látni, hogy mennyi ideig töltenek az egységek, stb. szóval sok mindenre kell figyelni.
Ja, és sokkal tovább töltenek, mint az egyben, tehát ebben is realisztikusabb.
Viszont nincs hajócsata, amit én hiányoltam kicsit.
2/3 anonim válasza:
A Cossacks 3 a Cossacks első részének a grafikailag feljavított változata.
3/3 anonim válasza:
Cossacks 3 az első rész recapja, csak több a map meg egyszerűbb multizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!