Xbox One Hogyan szereztem vissza az accountom? Hogyam tudom felhívni a Microsoft-ot?
Elfelejtettem e jelszavam es sokszor probalkoztam de semmi eredménye es ahelyett h segítenének ok lezártak annyival ,h hozzak létre egy uj fiókot
Mondjatok h van meg remeny!!
Több hónapos goldom van hozza vagy éppen rengeteg játék idom van bele ölve
Es ok annyit nem bírnak h a saját felhasználónak adjanak egy új jelszót mivel nem tudtam be bizonyítani h az enyém a FIÓK (nem tudtam az értelmetlen kérdéseket kitölteni
Jelszó emlékeztetőt nem tudsz kérni az email címre amire regisztráltál?
A magyar nyelvű xbox ügyfélszolgálat száma 06 80 018590 Hétköznap munkaidőben hívható 9től 17ig talán)
"Elfelejtettem e jelszavam es sokszor probalkoztam de semmi eredménye es ahelyett h segítenének ok lezártak annyival ,h hozzak létre egy uj fiókot "
Ilyen nincs. Akkor mondhatnak ilyet, ha a felhasználó semmilyen adatra sem képes visszaemlékezni. Kb. mintha ellopnák az autódat, de nem tudod, milyen típus, milyen színű, mi a rendszáma, stb.
A leggyakoribb ok az szokott lenni, hogy a polgár elfelejti, melyik email címével regisztrált (ez tipikusan egy magyar baromság, hogy tucatjával csinálják az e-mail fiókokat).
"nem tudtam az értelmetlen kérdéseket kitölteni"
Mivel írni is alig tudsz, ezen nem csodálkozom. A logikusan megfogalmazott kérdések neked biztosan értelmetlennek tűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!