Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol lehet (Magyarországon)...

Hol lehet (Magyarországon) megvenni a "Minecraftot"?

Figyelt kérdés

A fiam szívja a véremet ezzel, de nem találtunk sehol sem telepítő CD-t, amit hivatalosan árulnának. "Letöltöm" dolgokat látok ipari mennyiségben, de tartok tőle, hogy nem legálisak.

Hogyan lehet ehhez így, hivatalosan hozzá jutni?

2017. márc. 2. 23:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Csak példaként, én már 200+ játékot vettem online, minden esetben kaptam egy digitális számlát, amit szépen lefotóztam képernyő mentéssel és el van rakva. VOlt már, hogy be kellett mutatnom supportnak mert próbálták ellopni a fiókomat, hát nem jött össze, mert ott volt a lefotózott digitális számla, benne ezred másodpercre mikor lett véve, mi lett véve, mellé a 16 vagy 32 számjegyű egyedi azonosító kód stb.
2017. márc. 4. 08:51
 12/12 A kérdező kommentje:

@06:52

Ugyan ezeket mondtam én is neki akkoriban... Csak aztán az ítélet, és a sok keletkezett papír meggyőzött. Talán mindent láttam.

Igen, "Free" ingyenes programot is kifizettettek vele. Persze nem ennyire ismertet, mint amiket írtál, én sem emlékszem mi volt az.

Pedig van ilyen. Egyről biztosan tudok. Ő elmondott talán mindent, én nem említettem. Amit a "szakértő" mond (egyszerű informatika tanár), az úgy van, akkor is, ha nem. Nem hagyta annyiban, és ezért csak az autója ment rá. Azért mentek ki hozzá, mert névtelenül, egy másik megyében, feljelentették, hogy CD-kre írt filmeket, és azokat árulja. :-))) Ezt nem tudták bizonyítani, és látszott is, hogy nem igaz. De ha már ott voltak...

Természetesen Ő, és a gyerekei sem voltak szentek. Voltak jogos követelések, és olyan is, amikkel a forgalmazók nem is törődtek, és kártérítést sem kértek. De az eljárás, egyértelműen a nagy pénzbeszedésre ment.

Példa: Totalcmd Sokan ismerjük. 3db telepítőjét találták meg régi (3évnél fiatalabb) CD lemezeken, és fent volt neki a gépén is. 4 példányban számolták neki, a kár okozást.

Azokat a programokat, amelyeknek az eljárás során (hónapok) be tudta mutatni a telepítőjét, automatikusan törölték neki a listából.

Eddig a pontig ők is azt hitték, hogy nem lesz itt semmi gond.

Lehet, hogy csak én vagyok paranoiás ezek után, de talán érthető. És az sem segít, hogy tudom, hogy bárki tudna hamisítani elektronikus bizonyítékot, de akár papír alapú számlát is. Egy gyári CD/DVD lemez, tokkal, talán megbízhatóbb.

De akkor nem tehetek semmit. Vagy nem engedem, hogy megvegye, vagy marad az elektronikus vásárlás. :-( Azt az igazolást, viszont jól elrakom. A CD blokkokkal ellentétben, azokból talán egy sincs meg.

Köszönök minden segítséget.

2017. márc. 5. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!