Minecraft újabb verzió kérdések?
1. Mi az a piros gömb alakú izé,amit házba is le lehet rakni,vagy ültetni?(Nem tudom,csak láttam,nem volt magyarázat,meg olyan gyorsan rakta le,hogy el se tudtam olvasni,hogy mi a fene az..)
2.Amikor a bal kezedben is van valami pl.fáklya,azt hogy lehet letenni?Mert csak a jobbat veszi be nekem.
1. [link]
Ezen rajta van az összes blokk, piros gömb max a gomba lehet szerintem.
2. A bal kezedben lévő dolgok csak akkor működnek, ha nem ütik ki egymást a másik kezedben lévővel. Pl, bal kézben fáklya ami jobb egérgombbal letehető, jobb kézben pedig csákány/kard/ásó, más eszköz amit a bal egérgombbal használsz. Ha a bal kezedben fáklya a jobb kezedben valami építő blokk van, akkor a jobb kezedben lévőt helyezi előbbre és a fáklyát csak akkor rakja le ha valami miatt az építő blokkot nem tudja lerakni, pl állsz egy blokkon akkor magad alá a fáklyát teszi, vagy ha valami két blokk magas dolgot akarsz egy blokk helyre rakni akkor is a fáklyát teszi helyette.
Ezen rajta van az összes blokk, piros gömb max a gomba lehet szerintem.
2. A bal kezedben lévő dolgok csak akkor működnek, ha nem ütik ki egymást a másik kezedben lévővel. Pl, bal kézben fáklya ami jobb egérgombbal letehető, jobb kézben pedig csákány/kard/ásó, más eszköz amit a bal egérgombbal használsz. Ha a bal kezedben fáklya a jobb kezedben valami építő blokk van, akkor a jobb kezedben lévőt helyezi előbbre és a fáklyát csak akkor rakja le ha valami miatt az építő blokkot nem tudja lerakni, pl állsz egy blokkon akkor magad alá a fáklyát teszi, vagy ha valami két blokk magas dolgot akarsz egy blokk helyre rakni akkor is a fáklyát teszi helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!