Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mondanátok pár játékot erre a...

Mondanátok pár játékot erre a gépre? Mi megy rajta?

Figyelt kérdés

Proci : core 2 duo e7400 2.8 ghz 2 mag

Ram : 4 Gb

VGA :Geforce GT 730 2gb GDDR5

Op: Win7 64bit

Mindenfélét elfogadok, elég sokat ismerek és játszottam de azért kíváncsi lennék hátha tudtok nekem mondani újat.

Ha lehet mini ismertetőt irhatsz mellé pl : Rpg jó sztorival, hack and slash szép animációkkal ilyesmik

( Tudom hogy nem a legjobb pc de diákpénzből most ezttudtam összehozni és jobb mint a videókártya nélküli laptopom :c )

2017. márc. 1. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:
2014 vagy az előtti játékok elmennek rajta.
2017. márc. 2. 09:10
 2/7 anonim válasza:
elmegy rajta sok minden :)
2017. márc. 2. 10:52
 3/7 anonim válasza:
tera online, need for speed, gta 4, cod, battlefield, cabal 2 most fejből ennyi :D
2017. márc. 2. 10:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Lehet megfogtok kövezni, de a GTA V is fut rajta! Tapasztalat hasonló gépem van (a processzorom kicsivel gyengébb) és 30-40 FPS- el elmegy low-medium beállításokon.

Max Payne 3 is jó játék ajánlom.

2017. márc. 2. 11:14
 5/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm. Megfogom próbálni a GTA 5-t a Tera onlinet és még pár dolgot,

Ha tudtok még pár jót megemlíthetitek aztis.

2017. márc. 2. 19:45
 6/7 anonim válasza:
nekem is hasonló gépem van amúgy, de fura hogy miután mindent kipróbáltam a nagy gamek közül mégis a hero online nevű 2005-ös játékkal tolom egész nap :D
2017. márc. 3. 10:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Énis épp próbálgatom a dolgokat.. :D egyenlőre leköt
2017. márc. 4. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!