Mi lehet a megoldása ennek a Don't Starve Togetheres bugnak?
Szóval, belépek a közös szerverbe, amiben csak én és a barátnőm vagyunk benne. Teljesen jól működik meg minden, de az én karakterem folyton beakad, sokáig tart neki, míg elkészít/felvesz valamit, és ha elindulok valahova, akkor megyek valamennyit előre, és utána hátradob. Eléggé idegesítő, mert nagyon sok mindenben hátráltat.
(A játék nem eredeti, és Tunngle segítségével tudunk csatlakozni a szerverhez, ha ez lényeges.)
Ha valakivel volt már hasonló, esetleg tudja a probléma okát, megoldását, akkor az kérem jelezze, fontos lenne! :)
Nagyon egyszerű a megoldás. Nem kell nektek Tunngle, elég egy Hamachi. Annyi a feladat, hogy miután a Host megtörtént, az aki csatlakozni szeretne az előhívja a konzolt és beírja, hogy:
c_connect("IP CÍM")
Az IP CÍM helyére bemásolod a Hamachiból az ismerősöd IP címét, nem kell szóköz mint a példában. Minden mást ne hagyj le! Ha ez segít de nem sokat akkor a Host RAM-ja az amit bővíteni kéne vagy a Net sebessége. Szerintem a Tunngle az ami a gondot okozza mert nem egy jó szoftver csak közismert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!