Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fifa miatt pc, vagy konzol?

Fifa miatt pc, vagy konzol?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy konzolt (xbox one) vagy pc-t vegyek . Igazából csak fifázni kellene nagyon mással nem akarok játszani.
2017. febr. 26. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Konzol. Tízszer többen játsszák online, mint PC-n.
2017. febr. 26. 21:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Plusz tegyük hozzá, hogy ha te maximum beállítások mellett szeretnél játszani, az neked PC esetében nem 100.000 Ft-ba fog kerülni, hanem többe.

TV gondolom van a háztartásban, és van egy tippem, hogy nem egy 30 éves Videoton TV.

Nem tudom van-e még ilyen csomag valahol, de tavaly eléggé pörgött az Xbox One + Fifa 17 + 2 kontroller pakk. Az például jó vétel lenne neked, de ahogy nézem már nincsen ilyen csomag sajnos.

2017. febr. 26. 21:51
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, én is így gondolom csak attól tartok, hogy pár év és megint nem lesz újítás gtafikai szinten a konzolon, értem ez alatt azt, hogy pl xbox360-on maradt a régi motor így a grafikai is a régi. Na most ha veszek egy one-t vajon meddig adják ki rá a fifát a legújabb grafikai mo

torral ?

2017. febr. 26. 22:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Ott van az a kérdés, ha most veszel egy PC-t, az meddig lesz jó? Mivel a hardver piac eléggé intenzíven fejlődik, így elképzelhető, hogy egy mai top kategóriás VGA X év múlva már csak egy erős középmezőny lesz. Persze sokáig jó lesz még, csak egy mai top kategóriás VGA kb. annyiba kerül, mint egy konzol, vagy még többe.

A konzol igazából egy olcsó(bb) megoldás annak, aki inkább játszani szeretne, mintsem egyéb dolgokat csinálni PC-n.

És igazából ott van az örök kérdés, hogy mennyid lenne erre az egészre? Mármint PC vásárlásra.

2017. febr. 26. 22:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát ha CSAK fifázni akarsz akkor jobb lesz neked a konzol. De ha esetleg mással is akkor mindenképp PC (hacsak nem exklúzívot akarsz tolni)
2017. febr. 27. 08:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem van egy kb 7 éves laptop amit szeretek játszani már nem tudok rajta. Gondoltam veszek ujat, dee hát gyakorlatilag méf jó. Ekkor döntöttem xbox mellett, es tv-t is vettem mert saját nem volt. Igy van laptopom tc es xbox is. Fifaval együtt vettem 100 ért, tv végett nagyobb mla kép és jobb mind pl pc-n. Ezen kivül még forza motorsportot vettem meg, mas nem kell ezek erdekelnek engem is. Söt a tv nem okos, mégis azon filmezek pl youtube meg online filmek, mert xbox on netezni is lehet igy online filmezni is.

Jah egyébként meg ez "a másikon jobb a grafika" szöveg. Egy hd vagy full hd tvn nem lesz rossz nem egy régi 30 kilos tvröl beszélünk. Lattam pont fifas összehasonlitast pc ps és xbox között. Neymar arca volt rajta. De mit számít mikor jatszol nem a jatekosok arcat latod közelröl. Telejsen jo sima hd tvn is. Nekem xbox one s van nagyob imadom, nyáron jelent meg ez a legujabb.

2017. febr. 28. 12:31
 7/9 anonim ***** válasza:
One s még 1 éves sincs, igy találomra azt mondom h 5-7 évig lesz rá uj grafikas jatek, de még utana is. 360 mar11 eves es elavult azert is nincs mar ra. Azota tv k us valtoztak meg minden. Rosszul nem jarsz vele hidd el, csak annyira h nagyon lefoglal majd ☺ de hat ezért van.
2017. febr. 28. 12:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat ! :) Ugyan így érzek, szerintem Xbox One S lesz a választásom. Na meg az is közrejátszik, hogy több ismerősöm is azon nyomja, így mehet majd egymás ellen is a game !
2017. febr. 28. 14:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Ennyi, jó játékot! :)
2017. febr. 28. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!