El tudná valaki mondani hogy mi jó van a lol-ban?
Hogy értve mi jó van benne? Nem nagyon lehet megfogalmazni miért szeretsz valamit.
Szerintem csak haverokkal jó játszani, talán az a jó benne, hogy rengeteg féle champ van, különböző fejlesztési módok, taktikák stb.
mindenki mást szeret.
Én pl nem értem mi jó van egy autós játékban, ahol csak jobbra balra gurulsz.
Ha neked nem tetszik, nem kell játszani vele.
Mint a legtöbb játéknál, itt is taktikázni kell, mi ellen mit érdemes vinni, tárgyakat venni stb.
Én is lány vagyok, és én is úgy voltam vele, hogy mi jó van abban, hogy felülnézetes Kinderfigurák ütögetik egymást fél órán keresztül. Aztán barátom kérésére elkezdtem LoLozni, és számomra tök pozitív csalódás volt.
Igazából nem feltétlenül a killeid számítanak, hanem itt stratégiáznod is kell. A hösök vannak vagy 130-an, és mindegyik más, ki kell ismerned őket, gyűjtened rájuk. Ez már egy jó kihívás.
Aztán ott van a 4 lane, az is időbe telik, míg eldöntöd, melyiknek vagy jó, tehát rólad is szól, nem csak a hősökről.
Nem akarlak rávenni, hogy elkezdj LoLozni, de szerintem nem csalódnál. Tapasztalatból mondom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!