Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Grand Theft Auto V vagy...

Grand Theft Auto V vagy Battlefield 1?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg, melyik érné meg jobban.

2017. febr. 26. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Gta 5
2017. febr. 26. 15:19
 2/9 anonim válasza:
100%
GTA V
2017. febr. 26. 15:20
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
GTA V. A Battlefieldet kb. 50 óra alatt meguntam, pedig az első két részében van vagy 2000 órám. A GTA V-be viszont még a feleségem és a lányom is beletolt vagy 20 órát csak úgy, hogy autókáztak, kirándultak, teniszeztek, golfoztak, fényképeztek, stb. A küldetésekbe még bele sem néztek.
2017. febr. 26. 15:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Gta 5,bár ha nem online tolod az is elég rövid.de mindenképp kötelező,megkerülhetetlen darab!:)
2017. febr. 26. 18:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hm, alapvetően nem egy kategória a két játék, de ha választanom kéne, akkor GTA V, nem kérdés.
2017. febr. 26. 20:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
BF1 kevés jelenleg,a BF4 jobban megéri,amúgy GTA 5
2017. febr. 27. 08:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Gta
2017. febr. 28. 19:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
GTA
2017. márc. 1. 20:19
 9/9 Fatal_3rror_ válasza:
100%

GTA V

Sokkal több tartalom, már maga az egyjátékos kampány is hosszú, tartalmas, és ha csak ökörködsz, azzal napokat, heteket el lehet lenni. Gyakorlatilag egy élő világ...És akkor még ott a multi is, ami folyamatosan bővül, fejlődik.

A BF1 sem rossz, de nekem a BF3 után nem tűnik nagy durranásnak. Ugyanaz a metódus, ugyanaz a pörgés, csak át van szkinezve első világháborúsra. Az egyjátékos kampány alapból felejtős volt, az ellenfelek buták mint a tök, a sztorik sem igazán érdekesek szerintem. kicsit uncsi is a juss el A-ból B-be majd szaladj vissza dolog. Főleg mikor 1-1 kampányban ott van egy egész kisváros, erre épphogy csak lézengenek benne a katonák.

A multi mondjuk nem rossz, de én megvárom míg kijön az összes DLC és egyben, olcsóbban meg lehet venni.

2017. márc. 4. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!