A Stickman Warfare játékosai miért nem használnak forgalomcsere oldalakat a Stickman Warfare játék hirdetésére?
A manuális forgalomcsere oldalak ingyen (is) használhatóak, illetve a tapasztalataim szerint a „népszerűbb” forgalomcsere oldalakon (EasyHits4U, Kattanj.hu, etc...) elégséges mennyiségű aktív látogatót lehet szerezni.
A Stickman Warfare weboldalán levő fórumon számos ötletelést olvastam arról, hogy hogyan akarnák hirdetni a Stickman Warfare játékot. Azonban a fogalomcsere oldalakat, mint hirdetési lehetőségeket nem említették, pedig játékok hirdetésére elégséges megoldás lehet. (Én is forgalomcsere oldalakon szoktam hirdetni a dolgaimat, szóval, tudom hogy a Stickman Warfare hirdetésére is elégségesek lennének a forgalomcsere oldalak. Hozna pár játékost a „konyhára”.)
Azok a Stickman Warfare-játékosok, akik napi legalább 1-2 órát interneteznek, azok könnyedén reklámozhatnák a játékot 1-2 forgalomcsere oldalon. Ha összefognak, akkor egész tekintélyes reklámot lebonyolíthatnak a forgalomcsere oldalakkal a Stickman Warfare számára. (Az EasyHits4U-n van ingyenes geotargeting országokra. Ha összebeszélnek, akkor az egyikük reklámozhatná csak olaszországiaknak [mivel a stickman.hu elérhető olaszul is], megint az egyikük csak Amerikai Egyesült Államok-bélieknek, Egyesült Királyság-bélieknek, ausztráliaiaknak reklámozna. Más pedig reklámozhatná a Stickman Warfaret például dél-koreaiaknak/japánoknak/oroszoknak, mert ők úgyis nagy játékosok. :D Valaki pedig magyarországiaknak is reklámozhatna az EasyHits4U, úgyis sok magyar van fönt EasyHits4U-n.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!