Far cry primal kék halál. Megoldás?
Sziasztok!
Nem rég kikalózkodtam a far cry primal-t (ha van ingyen miért ne ingyen használnám?) és 3 óra játék után úgy gondolta hogy kek...
Utána nézegettem ennek a problémának külföldi portálokon, és ott is tapasztaltak ilyen problémát a térkép egyik részénél. Mivel angolul annyira jól nem tudok, és a gépi tudásom se nagy ezért tőletek szeretném megkérdezni, hogy mit kéne tennem.
Gépemről ennyit tudok:
Processzor: Intel(R) Core(TM) i3-4170 CPU @ 3.70GHz 3.70Ghz
Memória: 4,00 GB
Videókártya: AMD Radeon R7 200 Series Intel(R) HD Graphics 4400
Op. rendszer: Windows 7
A játék tökéletesen fut, csak van pár rész a térképen ahol kék halált kapok. Külföldi portálokon azt írták hogy ha windowed módba játszom akkor jó lesz, de nem, ugyan úgy kék halál... És sajnos még azt sem tudnám mondani hogy azért mert kalózkodtam, mert másnak eredeti játékkal van ilyen problémája.
Szóval... A kérdésem az lenne hogy ilyenkor mit kéne tennem? A legutolsó esetben cserélnék bármit is a gépemen , mert azért nem szeretek költekezni. Ha tudtok valami megoldást azt légyszi úgy magyarázzátok el mintha szőke nő lennék, mert kb. annyira vagyok otthon az ilyen témákban :D
Jó lenne tudni a kék halál pontos üzenetét. Mert a kék halál elég tág fogalom. Lehet bug, lehet driver, de lehet hardveres probléma, ami bizonyos hardvernél jön elő.
Én először megpróbálnám letörölni a régi VGA drivert, és feltenni a legújabbat.
Elég sokan beszélnek VGA driverről (leginkább ATI-sok), hogy lefagy, kék halál, stb.
Nem tudom hogy csináltad de minden rendbe jött :o
Igazából feltelepítettem azt amit küldtél, majd leszedtem mert valami hiba volt benne, és most minden tökéletes. Egy hétnyi szenvedés után végre játszhatok! Köszi :D
Sziasztok nekem is ez a broblemmam a játékkal...! Gépem : processzor :G3460 2x 3.50ghz
Videokartya :HD 7750
Ram : 8GB
Op rendszer: win7 64bit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!