Olyan problémám lenne hogy beraktam a GTA IV-be a batmobile-t de nem enged beülni, csak sétál a kocsinak. Valaki tud segíteni?
Sosem értettem azokat a modokat, ahol a readme nem áll semmi másból, csak 3 sorból, amit le kell cserélni a text fájlokban, aztán a többit meg találd ki magad.
Pl. ha nem importálod az ivaud fájlt a mappából, akkor vajon működik-e nélküle. Illetve hogy mely járműre érdemes lecserélni a "bat" névre hallgató fájlokat.
Sajna nem tudok segíteni, mert használhatatlan a readme. Max annyit tudok kérdezni, hogy lecserélted-e azt a három sort a readmeből?
Ha netán igen, és ennek ellenére nem működik, akkor lehet, hogy hibás a modell. Próbáld meg betenni más autóra esetleg.
Próbáld akkor teljesen manuálisan az OpenIV-gyel, ezzel tudod megnyitni a szükséges fájlokat.
Van millió tutorial youtubeon, ha esetleg nem tudnád használni. Amúgy teljesen egyszerű a használata.
https://www.youtube.com/results?search_query=how+to+use+open..
Én nem szeretem a mod installereket, mert sosem tudod, hogy mit módosít és hol. Mindig is manuálisan cseréltem le a dolgokat, mert akkor tudom hogy mit hol, és ha valami nem jó, akkor csakis én hibázhattam. Legvégsőbb esetben a mod hibás, bár ez nem gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!