A Stickman Warfare FPS játékon miért nincs sose senki?
Figyelt kérdés
Régen mindig volt valaki fönt, most meg sosincs senki fönt.2017. febr. 21. 14:01
1/6 anonim válasza:
Szerintem már senki nem játszik vele.
Régebben úgy 5-6 éve én is sokat játszottam vele.
2/6 anonim válasza:
Mert milliónyi jobb, ingyenes alternatívája van.
3/6 anonim válasza:
Régi emlékek.... nagyon szívesen játszanék vele akár most is (nosztalgióból). Régen imádtam. Valahogy kéne szervezni egy napot, amikor a régi játékosok visszatérnek.
4/6 anonim válasza:
Eljárt felette az idő. Talán néhányan még nosztalgiából visszatérnének néhány játék erejéig.
5/6 anonim válasza:
Imádtam én is. Régen viszonylag aktív játékos voltam, nosztalgia miatt letöltöttem nemrég pár hónapja de nyilván senki nem volt fent.
Én is szívesen benne lennék a nosztalgia napba csak ne felejtsetek el szólni! :P
Viccet félre téve sajnos tényleg már az akkori játékosok megunták, és/vagy a mostani tinikkel együtt már százszor modernebb játékokkal játszanak.
6/6 anonim válasza:
Simán lehetne csinálni egy nosztalgia napot, de fogalmam sincs, hogy hogyan lehetne megszólaltatni a régi játékosokat. Hol kéne keresni őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!