The Sims Állatos Krónikák telepítője miért nem indul?
Figyelt kérdés
Daemon-nal beolvasom és csinál is meghajtót de akkor nem indul a telepítő hanem megnyitja az új meghajtót a mappákkal együtt és nem csinál semmit. Rákattintottam a telepítésre és egy dos-os fekete ablak nyílt ki villog a kurzor és eltűnik és ennyi. Egyszer már feltettem ezt a játékot akkor simán elindult. Mi lehet a baj?2010. máj. 9. 10:09
2/4 A kérdező kommentje:
Azt hiszem sejtem mi lehet a baj. Az 1compressed.zip fájl hibás. Honnan lehet ezt letölteni?
2010. máj. 9. 13:52
3/4 A kérdező kommentje:
Vegyem meg? Neeeeeee :D Az lehetetlen :D
2010. máj. 9. 14:28
4/4 anonim válasza:
Dede!Gó boltcsi, leszedni polcocska, bevágni pinky teszkós cuki-mukker kosárcumibahhehh, elkúszcsizni a pénztárcsiig, aztán kifizizni a cuccit, nehogy azthiggyék a gonosz biztibácsik, hogy én lopcsizok!XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!