Nem igazságtalan picit ez a Hearthstone-ban?
A Reno Jackson kártya, főleg Valeera kezében. Nekem is megvan, szó se róla, de szerintem nagyon elrontja a játékélményt, mert igazságtalanul nagy előnyhöz juttatja a használóját. Mi a véleményetek?
(Lehet, hogy túl érzékeny vagyok, de a Jade Idol sokszorosítása sem semmi Malfurionnál. :D)
Már hogyne használnák profik a paklijukban, csak ugye köré kontroll decket kell építeni, ami azzal jár hogy drága és erős lapok kellenek bele, amik a kezdőknek nincsenek meg. Egyébként nem a rugónak van jó reno deckje, hanem a warlocknak priestnek és a magenek.
De megnyugtatlak titeket a következő kiegészítőtől nem lesz reno.
Szerintem nem vészesen erős lap. Nekem is bent van 1-2 paklimban és nem igaz, hogy a profik nem használják, persze nem a köré építik a paklit, de benne van rengeteg deckben.
Engem mostanában a pirate-s warrior deckek idegesítenek Patches the piratel, iszonyatosan erős. Szerencsére most kicsit gyengítenek pár piraten február végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!