A Mesterlövész nevű játékot honnan tudom letölteni magyar szinkronosan? PC-re
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 18:33
1/3 anonim válasza:
xD sajnálod rá azt a 999 ft-ot?:D
2/3 anonim válasza:
Nem tudom hogy miért jelent gondot egy 990Forintos „játék” letöltése, amellett megértem hogy, nem szeretnél pénzt fizetni olyanért ami sz@art sem ér. Én megvettem hecc ből de nem igazán bántam meg. Lehet hogy azt hiszed 30 perc alatt megunod de hidd el szórakoztatóbb mint az valószínüleg FredyD videóiból láttad. Én is vagy 8x végigvittem és mindemellett magyarul… + nem is adták ki más nyelven , ergo csak magyarul töltheted le. De szerintem szaladj el a boltba és nyomd oda a zsebedből azt a 990 Forintot mert megérdemli a sok röhögésért…
3/3 A kérdező kommentje:
Akk megveszem mert haveromnál láttam és behugyoztam igaz a grafika furcsa....,de komoly :D
2010. máj. 9. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!