Mi a baja a League of legendsnek?
Figyelt kérdés
Frissítettem a gépem win7 ről win10 re és nem indul a lol. próbáltam újratelepíteni, de amikor elindítom nem jelenik meg a képernyőn semmi csak a logo aztan az is eltűnik. Amikor elindítanám mégegyszer akkor meg azt írja ki hogy már fut a játék, konkrétabban: Another instance of the launcher is running. Do you want to terminate it? akár az okra akár a mégsére megyek rá nem történik semmi mert a játék úgímond megy a háttérben. Mit tudnék csinálni? A javát frissitettem és az adobe airt is.2017. febr. 14. 15:00
1/5 fail99 válasza:
Valószínüleg pár alapfájl károsodott, a vezérlőpultból uninstall és utána próbáld
2/5 anonim válasza:
Amikor kiírja hogy már fut a háttérben, nyomj rá az OK-ra és várj egy pár percet, hidd el menni fog. :D
4/5 A kérdező kommentje:
Talaltam nehan regi lolos filet azokat toroltem es ujratelepitettem, koszonom
2017. febr. 15. 11:40
5/5 anonim válasza:
Helló, ha még most sem tudod, hogy mit csinálj akkor írj a riot supportnak. Hamar válaszolnak maximum fél-egy napon belűl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!