Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a külömbség ha a játékot...

Mi a külömbség ha a játékot megveszem vagy Origin/steamről veszem meg?

Figyelt kérdés
sims 3 már seholse lehet kapni...de nagyon kéne mert az alap és az állatok tiszta karc..

2017. febr. 13. 13:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Alapvetően semmi. Nem lesz dobozod, lemezed hozzá. Tartalmilag ugyanaz. Egyszer megveszed Originen vagy Steamen, akkor hozzá lesz kapcsolva egy profilhoz, ami ugye a tiéd, és végtelen mennyiségben töltheted le (telepítheted) akkor, amikor akarod.
2017. febr. 13. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Továbbá még, a digitális játékokra többször van leárazás, a lemezesekre ritkábban, legalábbis a saját tapasztaltaim alapján. humblebundle.com-on nagyon jó leárazások szoktak lenni.
2017. febr. 13. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

Ma már semmi külöNbség.

Már a dobozos játékokat is aktiválni kell valamelyik ilyen sz*ron.

2017. febr. 13. 23:35
 4/5 A kérdező kommentje:
ok köszi a válaszokat. és úgy is működik ha pl az alap originen vettem meg de a többin kiegészítő CD-n van?
2017. febr. 14. 15:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha regisztrálod a lemezes kiegészítőt az Originen, akkor letudod tölteni azt, tehát a válasz, igen. Azt nem tudom, hogy mi van akkor, ha az alap játék digitális, és a kiegészítő lemezes.

Tehát hogy a digitális játékra akarod feltenni a lemezest. Elvben működnie kell neki, ha megadod, hogy hol van az alapjáték, de szerintem egyszerűbb regisztrálni a lemezes játékot Originen.

[link]

2017. febr. 16. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!