Olyan vagy hogy ki ddosolták a gépem?
A google nettel megy. Ha az problémázik, akkor a netkapcsolattal lesz a gond.
Nem kell 1 órára kilőni, húzd ki 15 percre a modemet, a routert reseteld le 2x egymás után kézileg, kihúzni 15 percre, aztán ha visszadugod megint 2 reset egyből.
Ha továbbra is gond van vele, szépen telefonálsz a szolgáltatódnak, hogy nagyon lassú a neted, nézzék meg, nem ddos-olnak-e.
Ne haragudj, de úgy gondolom ehhez te is kellettél, ok nélkül csak úgy nem fenyegetnek meg senkit ilyennel, vagy nem kezdenek el csak úgy ddosolni valakit. Tudom ez a kialakult helyzeteden nem javít, de legközelebb csak óvatosan a kardoskodással, örök szabály az interneten: don't feed the troll.
Én is szoktam találkozni online játékokban olyanokkal, akik nagyon kitolt mellkassal játsszanak meg kommunikálnak, anno bele bele mentem ezekbe a parázsvitákba, de nem jutottunk előrébb. Ma már csak hagyom, ha valaki próbálja húzni a csapatunkat, vagy bármi.
Amúgy próbáld meg CSAK a szolgáltatód kábelét bedugni a gépbe, és azzal megnézni a netet. Nálunk hibabejelentéskor mindig kérdezi a szolgáltató, hogy a saját kábelükkel lassú a net, vagy routerrel miegymással.
Sok sikert kívánok a probléma megoldásához! Majd írd le, hogy mi lett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!