Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Olyan vagy hogy ki ddosolták...

Olyan vagy hogy ki ddosolták a gépem?

Figyelt kérdés
Megfenyegetek egy játékban ddossal.. És most meg elkezdet sz*rakodni a gépem lassan tölt be mindent googlet be se tölti hiába nyomok rá a facebookon se akarja az üziket stb...

2017. febr. 12. 14:23
 1/9 anonim ***** válasza:
igen, ez ddos kapcsold ki a routert/gepet 1 orara es majd kapcsold be
2017. febr. 12. 14:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Már tegnap este volt ez most bekapcsoltam a gépem és googlet be se adja csak ilyen sz*r bőngészőt :( vírus írtót inditottam, ki is töröltem a virusokat netem jelszavát megváltoztatom mást nem tudom mit tegyek..
2017. febr. 12. 14:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor lehet h vírus, de később elindulnak? Nekem is ez volt es ujra raktam a wint, egyébként ha Windows 10 akkor gépház Tárhely és alaphelyzetbe rakd át
2017. febr. 12. 14:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem win10 em van... Nem is szar gépem van és még újnak mondható nyáron vettem...
2017. febr. 12. 14:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Játék meg ilyenek elindul de a googlet egyáltalán nem adja be és idáig jó volt..
2017. febr. 12. 14:38
 6/9 anonim ***** válasza:

A google nettel megy. Ha az problémázik, akkor a netkapcsolattal lesz a gond.

Nem kell 1 órára kilőni, húzd ki 15 percre a modemet, a routert reseteld le 2x egymás után kézileg, kihúzni 15 percre, aztán ha visszadugod megint 2 reset egyből.

Ha továbbra is gond van vele, szépen telefonálsz a szolgáltatódnak, hogy nagyon lassú a neted, nézzék meg, nem ddos-olnak-e.

2017. febr. 12. 16:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de úgy gondolom ehhez te is kellettél, ok nélkül csak úgy nem fenyegetnek meg senkit ilyennel, vagy nem kezdenek el csak úgy ddosolni valakit. Tudom ez a kialakult helyzeteden nem javít, de legközelebb csak óvatosan a kardoskodással, örök szabály az interneten: don't feed the troll.

Én is szoktam találkozni online játékokban olyanokkal, akik nagyon kitolt mellkassal játsszanak meg kommunikálnak, anno bele bele mentem ezekbe a parázsvitákba, de nem jutottunk előrébb. Ma már csak hagyom, ha valaki próbálja húzni a csapatunkat, vagy bármi.

Amúgy próbáld meg CSAK a szolgáltatód kábelét bedugni a gépbe, és azzal megnézni a netet. Nálunk hibabejelentéskor mindig kérdezi a szolgáltató, hogy a saját kábelükkel lassú a net, vagy routerrel miegymással.

Sok sikert kívánok a probléma megoldásához! Majd írd le, hogy mi lett a vége.

2017. febr. 13. 13:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Őőő szó szerint semmit nem csináltam. Egy játékban egy szerveren játszottam ahol ok nélkül elkezdtek baszogatni és az lett belőle admin is elkezdett és végül bannt kaptam tőle egy ddos néven.
2017. febr. 26. 13:14
 9/9 A kérdező kommentje:
De köszönöm már nincs semmi baj! :)
2017. febr. 26. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!