A Sad Satan játék tényleg sátánista? Leírja valaki a történetét?
itt a zenéje is: https://www.youtube.com/watch?v=Sa_qig8Qd2s
itt maga a játék: https://www.youtube.com/watch?v=-TnNnMvjw8k
Mert lehet hogy van köze hozzá, de komolyan, mégis ki akarna egy ilyen bizarr játékot megcsinálni.
És ha valaki annyira ért angolul leírná a történetét? :D
Köszönöm :)
Ez valószínűleg a deep web ről van. El kell kesetítselek. Ez nem sátánista játék. Nyilván 100% ban nem tudhatom, de valószínű hogy ezt is - most minden felhang nélkül - megkeresztelt emberek csinálták.
Beteg emberek csinálták beteg embereknek!
Lehet, hogy vannak olxan emberi fajhoz tartozó emberszerű lények akik úgy gondolják, hogy ez ilyrsztő, borzongatóan kreatív vagy figyelemre méltóan más... de engem nagyon de nagyon untatott. És baromi ciki. De frankón. Egyszerűen ciki,égő,kamu,műanyag satnya,nyamvadt, unalmas,műmájjer stb.
A hanglejtésből itélve egxszerűen visszafelé van lejátsza valami. Mondom! Műanyag s..r!
Ha ez kell valakinek csak lesajnálni tudom.
a játék először egy YouTube videóban bukkant fel ahol azt állították hogy a dark webről származik a játék
azóta van egy elmélet miszerint a YouTube feltöltő maga csinálta a játékot hogy hírnevet szerezzen a csatornának
miután az emberek elkezdtek kutakodni az interneten a játék után egy fórumon egy figura azt állította ő volt aki a YouTube-os srác figyelmét felhívta de az általa megosztott játék valójában egy vírus volt ami kinyírta telepítés után a gép operációs rendszerét
beszélik hogy az eredeti játék ami a dark webről származott képeket tartalmazott sorozatgyilkosokról és a háttérben visszafelé játszódó audió is sorozatgyilkosokkal készített interjukbol vannak összevágva
a sátanizmushoz nincs köze
Tudom nem aktuális kérdés, de én is megírom eme játékról véleményemet.
Ugyan nem játszottam vele, de videókat és képeket nézegettem róla. Egy értelmetlen f.s h.gy játék, amiről azt híresztelik, hogy a dark webről van. Még egy amatőr is összetudna dobni egy ilyet.
Fogadni mernék, hogy valami enginevel (pl. terror engine) összedobott játék. A zene amit Te linkeltél a kérdésedben az eredeti zenéje The doors - Alabama song (Whiskey bar) eltorzítva. A main menü zenéje pedig Hong kong 97 -I love beijing tiananmen zenéje visszafele loopolva.
A beugró felkavaró képek, (fogadni mernék,) hogy egy brutál beteg horrorfilmből lopott kép. (Plusz a sikító hangok is valami szimpla jumpscareből való). Amik még hallhatóak, azok beszélgetések. Ez a beszélgetés állítólag riport készítés a gyilkosokkal. (Ez viszont lehet hogy igaz, megtörtént cselekmény)
Továbbá...
A játékban megjelenő kislány aki csak egy helyben áll, Ő Slenderina (egy creepypasta de történetével nem akarok offolni). Ezt onnan tudom biztosra, hogy mikor legutoljára láttam Slenderinát, eszembe jutott közben ez a kislány a játékból és teljesen hasonlított a test tartása és a kinézete. So semmiféle bántalmazott gyereket nem örökítenek meg a Sad satanban.
A rövid időre fel-fel ugró képek emberekről (és itt most nem a csonkítottakra gondolok) Ők valóban gyilkosok. A többi max googleről szedett valami.
Egyszóval ez az egész... Egy szimpla fszsg. (elnézést a kifejezésért, de máshogy nem lehet kifejezni) Mert ha megnézed, sok-sok gameplay készült róla, de mégis, mindegyik eltérő pályával rendelkezik. Nincs eredetije! Csak kellett valami f.s dolog ami igazán nagy döbbenetet okozzon. Mivel a dark web úgyis felkapott téma lett manapság, ez most épp kapóra jött.
(Elnézést a kisregényért)
Most valóban a kérdésre térve: Nem, tuti szint, hogy nem sátánista.
U.i.: Ha nem tudnánk a ,,háttérsztoriját" akkor nyilván, nem úgy tekintenénk rá mint egy elborult valamire, csak mint egy szimpla horrorjátékra. Ennyi erővel (pl.) az Outlastról is bárki mondhatná, hogy a dark webről származik. Mindjárt az egész világ kipróbálná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!