Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Cod 4-ben miért nem működik...

A Cod 4-ben miért nem működik a felvétel?

Figyelt kérdés

Beírom a console-ba h: /record xyz

Írja is alul, h veszi fel, ennyi meg annyi mb.

A demos mappában ott is van a file, de amikor a console-ba beírom h: /demo xyz azt írja h nem található. PLS segítsetek!!!!

2010. máj. 8. 10:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Van egy sokkal de sokkal egyszerübb megoldás. Egy program minek a neve :Fraps. Ez a prodi bármeik játékból képes videó és állóképet felvenni. Hatalmasak a beálítási lehetQségeis, és még az FPS számot is méri. Én már jó ideje használom és nem tudok rosszat mondani róla. Teljesen ingyenes!!! Itt töltheted le: [link] nomeg ha itt nem tudnád itt egy magyar veblapon is: [link] a Mqködési elve nagyon egyszerü: A rövid telepítés után beálítod hogy milyen gombal vegyen videót, képet, mennyi vedeót, és milyen minöségben...stb.Megynyitod a parancsikonyját és lerakod az asztalra. Megnyitod az aktuális játékot és már ott is van az FPS szám. Játék közben megnyomod pl .: a num 2 est és már veszi is. (A progihoz egy kis angól tudás kellene, de ha nincs itt ez a videó: [link]
2010. máj. 10. 20:09
 2/8 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló!

Ezt a progit már próbéltam! Van akadó 125 fps-em, mikor pedig elindítom a progit, lesz 25, és olyszinten beakad, h hihetelen. De azért kössz a választ!

2010. máj. 11. 16:42
 3/8 A kérdező kommentje:

Visszaszívtam amit az előbb írtam. Én vmi sz*r verziót töltöttem le. Viszont arra nem tudtok valamit, hogy hogy lehet ingyen regisztrálni?????

Idegesítő h csak fél percet vesz fel!

2010. máj. 11. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Az 2. vagyok. Hát utánna néztem és nem találtam ingyenesen a full verziót. Kivéve 1 -et ami 2005 ös és nem tudom hogy , meg felel -e a követelményeiednek. itt a letöltési link: [link] (nem próbáltam :( sorry)
2010. máj. 11. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:
jahh bocs véletlen írtam azt h a 2. vagyok mert az elözöt is én írtam ...
2010. máj. 11. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Nahh végre :) megtalálta ez a teljes verzió ha minden igaz... én is most töltöm szal...
2010. máj. 11. 20:16
 7/8 anonim ***** válasza:
opp és a link : [link] xD
2010. máj. 11. 20:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!!!!!!!!!
2010. máj. 12. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!