Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az FPS-ek honnantól jók?...

Az FPS-ek honnantól jók? (20-30-40-50 stb. ) ha lehet levezetnétek valahogy így: 20 FPS: Nem jó 30 FPS: Az megfelelő satöbbi

Figyelt kérdés

Íme a konfing: proci: AMD FX-8320

ram: 8 GB

videokártya: GTX 960

Operációs rendszer: Win7 64bit

(ezt azért írtam le hogy ehhez döntsétek el hogy pl: 30 FPS ennél a gépnél jó/rossz)

2017. febr. 9. 18:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Rossz szogbol nezed a dolgokat. Folyekony kep a lenyeg, az hogy hany fps-ed van csak a szomszed pistiket ha erdekli.

(ezt azért írtam le hogy ehhez döntsétek el hogy pl: 30 FPS ennél a gépnél jó/rossz)

Jatekfuggo elsosorban, regi jatekok peldaul 100, 200 fpst is osszahoznak, az ujjak meg fele ennyit sem. Akkor most szerinted jo vagy rosz a geped?

Amugy 30-tol lenne jo, ennyit lat folyekonynak az emberi szem, atlag monitornal meg 60 a tokeletes, annal tobb eroforraspocsekolas.

2017. febr. 9. 18:51
 2/8 Amarok Tonrar ***** válasza:
Csak annyi a lényeg, hogy legyen folyamatos. Igen, van aki észreveszi a 30, 60 és 120 között a különbséget, de a kérdésed nem erről szólt. Folyamatos 30-tól élvezhető, ha kicsit elnéző vagy, és a szemed nem túl érzékeny. Hiába van meg olykor a 60, ha bizonyos helyeken elkezd ugrálni 20-40 között, az nagyon zavaró. Körökre osztott játékoknál természetesen még kevésbé fontos.
2017. febr. 9. 19:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Vannak fps függő emberek is akik sírnak ha nincs 60+ fps, de ez játékfüggő is lehet mert van olyan játék amihez valóban szükséges több fps 60-nál de amúgy a legtöbbnél simán jó ha van egy 35 folyamatos átlag fps-ed, csak dropod ne legyen.
2017. febr. 10. 00:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Semmit nem számít az fps, az a lényeg te jól lásd. Hidd el nen azon fog múlni hogy nyersz-e csben hogy 400fps-ed van vagy 30fps

(És még mielőtt nekem jönnének a nethuszárok hogy igenis számít az esport játékokban, azoknak közlöm hogy mire tényleg nagy hasznát vennéd a Gamer -perifériáknak, és a 144 herces monitornak, akkor már érezni fogod hogy kevés. De ez nem 1-2 száz óra után jön ki.

2017. febr. 10. 11:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget :)
2017. febr. 10. 14:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem játék függő, FPS-nél nem árt a 60 fps (vagy több, ha nagyobb Hz-es a monitor), rpg, rts stb 30 is kielégítő lehet már.

Ez teljes mértékben a játékostól függ. Amíg nem látod ugrálónak, addig semmi gond nincs vele.

2017. febr. 10. 14:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Ahogy az előttem szólók mondják, inkább az FPS ugrálása a rossz, nem maga az alacsony képkocka szám. 30 alatt főleg modern játékoknál viszont már a bemeneti jel is lassul, mouse laggot eredményezve, így érdemes minimum 30 FPS-el játszani. Egyébként felesleges volt leírni a géped, mert minden masinán ugyanolyanok ezek az értékek.

Ha neked megfelelő, akkor lényegtelen hogy hány FPS-el játszol. Viszont akinek magasabb értékei vannak, az multiplayerben (játékfüggő) nagyobb előnyben részesül, ha a másik félnek pedig kifejezetten alacsony. Nincs is rosszabb annál, mint amikor multi közben pont egy kritikus pillanatban esik le az fps, nem is kicsit zökkenti ki az embert a játékból.

2017. febr. 11. 12:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Az emberi szem 24fpstől látja folyamatosnak a képet
2019. nov. 27. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!