Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Steam-en szereplő ingyenes...

A Steam-en szereplő ingyenes játékoknak megjeleníti-e egyből a Kitűzőt?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy például a Dota 2 ingyenes. Viszont ahogy elkezdtem vele játszani nem rakta ki a profilomra (a kitűző részleg) a dotás kitűző választékot. (Tehát nem tudok kitűzőt csinálni.) Viszont az újonnan megvett játékoknak (ami fizetős) egyből mutatja már.

A kérdés a következő:

Ha "szeretnék esélyt kitűzőre" az ingyenes játékhoz, akkor minden esetben kell költenem rá valamilyen formában (pl: játékon belüli vásárlás, játék megvétele)?????

2017. febr. 9. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem nagyon foglalkozok ingyenes játékokkal, de emlékeim szerint nem kell bennük pénzt elkölteni, mert én soha sem költöttem és mégis kaptam kártyákat. De az is lehet, hogy ez függ a játéktól is. Nekem is megvan a dota, vannak kártyáim is belőle, de 100% hogy nem vettem semmit sem a játékon belül.
2017. febr. 9. 14:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem, free-to-play játékokon belül bizonyos összeget el kell költeni mielőtt kártyákat kaphatnál.
2017. febr. 9. 15:05
 3/3 anonim ***** válasza:

"Mi a helyzet az olyan ingyenesen játszható játékokkal, mint a Team Fortress 2 vagy Dota 2?

Az ingyenesen játszható játékok a játékon belüli vásárlásaid függvényében adnak kártyákat. A Steam Játékkártyák béta kezdete óta elköltött minden (körülbelül) 9$ után egy kártyát kapsz, valamikor játék közben. Ha a Steam Játékkártya Béta időszak előtt vásároltál a játékban a Dota 2-ben vagy a Team Fortress 2-ben, vagy az ingyenesen játszható időszak előtt megvetted a TF2-t, további 4-5 kártyád lesz."

[link]

2017. febr. 9. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!