Miért utálják annyira az emberek a Minecraftot?
Azt mondják, hogy kilencéveseknek való meg hogy gagyi... Nem mondom azt hogy a legjobb játék 4ever de szerintem nem rossz mert sok benne a lehetőség, sokmindent lehet benne építeni stb.
Ti mit gondoltok? Pls no hate
Én kifejezetten szeretem, pedig már lassan 30 éves leszek.
Az utálatot nem maga a Minecraft, inkább a fő játékos kör, a kis gyerekek váltják ki. A megszólalások, megnyilvánulások láthatóan gyerekesek (de hát mit is vár az ember 8-15 évesektől), éretlenek, megy a fikázás, anyázás stb.
Ami engem illet, én a saját kis szerveremet futtatom évek óta, ahol 5 max 6 fő ismerősi körből feljár és viszlát. Nem kell nekem a felesleges vitatkozás dedósokkal, se időm, se ingerenciám erre.
Viszont építést tekintve jól elvagyunk.
Az utálatot a sok kisgyerek adja, meg az a kis felnőtt réteg akik agyonajnározzák a játékot.
A többiek normálisak.
Grafikára van ezer opció, olyan látványt ki lehet hozni vele, hogy beszarás. Az alap az ronda lesz, mert védjegyévé vált kb. Fizika sincs benne, de annyira nem hiányzik belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!