Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem tudok bázist építeni...

Nem tudok bázist építeni Subnauticában . Megcsináltam az alapot az élőhely építő eszközzel de nincs ott a "room" szoba nem jelenik meg a lehetőségek között, hogy tudnám feloldani? A mentőkabint megjavítottam minden eddigit megkerestem de semmi .

Figyelt kérdés
2017. jan. 31. 20:33
1 2
 11/11 anonim válasza:

Hello

1, Az energiacellákat energiacella töltőállomásban tudod tölteni, aminek a tervrajzát itt találod: Northwestern Mushroom Forest

Sparse Reef

[link]

[link]

Amíg nekem nem volt meg a töltőállomás, addig úgy töltöttem a cellákat, hogy a lemerült cellát beraktam a csikóhalba (seamoth), ezzel beparkoltam a szárazdokkba (moonpool), így feltöltődött a cella , amit ha kivettem a csikóhal hátuljából, más járműhöz is tudtam használni. (Gyakorlatilag a csikóhalat használtam töltőnek.)

De azért minél előbb érdemes azt a tervrajzot megtalálni.

2, A többcélú helyiség (Multipurpose Room)

nagy kiterjedésű, kör alakú SZOBA, ahova azt építhetsz, amit szeretnél (pl.: tároló, fabrikátor).

Ennek tervrajzát legkönnyebben a Floater Islandon tudod megtalálni.

[link]

Ezen a szigeten még az előző expedíció emberei építettek bázist. (Szóval kaptál vagy fogsz kapni egy rádióüzenetet, ami elvezet ide). Ennek a roncsai között találod a többcélú helyiség tervrajzát, amit ha beszkennelsz, akkor már tudod is építeni.

2020. jan. 12. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!