Lol. Miért nem tudja a játék megkülönböztetni, ha
valaki szándékosan lép ki vagy ha lefagy a gépe?
Figyelt kérdés
Igen nekem napi egyszer legalább befagy a játék alacsony grafikán, ezért állandóan alacsony piroitású listán vagyok.
Már elegem van ebből.Pénzem nincs erősebb gépre.
2017. jan. 29. 19:00
1/9 anonim válasza:
Legfeljebb azt tudná megkülönböztetni ha valaki a kilépés gombbal lépne ki. Aminek meg semmi értelme nem lenne, mert akkor aki ki akar lépni nyilván nem azzal tenné.
2017. jan. 29. 19:07
2/9 anonim válasza:
Jatek szempontjabol tokmind1 hogy lepsz ki. A csapatnak igy is, ugy is szivas. Ha meg gyenge a geped akkor jatsz valami mast.
2017. jan. 29. 19:20
3/9 anonim válasza:
Hogy különböztetné meg? Kihúzom a netkábelt és elment a net, nemén akarok kilépni... ja várj mégis.
2017. jan. 29. 20:35
4/9 anonim válasza:
Mert nem érdekli őket, hogy te most rage quiteltél vagy kiesett az áram. Magasról tesznek rá. Elhagytad a játékot, ami a többi játékosnak probléma. Ha nincs jó géped, nem játsz vele. Ne legyél ennyire önző.
2017. jan. 29. 21:23
5/9 A kérdező kommentje:
Vissza szoktam menni a játékokba okosok.
Csak pár percre vagyok kilépve.
Úgy kéne csinálni, hogy akkor kapj ban-t, ha egy bizonyos idő után vagy egyáltalán nem mész vissza.
A játékot meg nem hagyom abba.
2017. jan. 29. 22:20
6/9 anonim válasza:
De amig nem vagy ott, a csapatod hatranyban van, melyik resze nem ertheto? Nem a jatek hibaja hanem a tied. Ha nem vagy hajlando orvosolni a problemat akkor viseld a kovetkezmenyeit.
2017. jan. 29. 22:27
7/9 A kérdező kommentje:
Jóvan, majd költök 100ezreket gépre.
Nem abban a pár percben dől el a meccse sorsa, amíg nincs valaki.
Sokszor volt már, hogy 4vs5-ben nyert a csapatom és fordítva.
2017. jan. 30. 06:20
8/9 anonim válasza:
Azért, mert ilyen technológia nincs. Mégis miként tudná eldönteni te miként léptél ki? Nincs olyan kód, ami megtudja állapítani elment-e a neted, az áramod, stb. Ez az egy módszer működik csak.
2017. jan. 30. 07:57
9/9 anonim válasza:
Igen 4v5-ben is nyerhetsz, de az milyen gyakori? Nem túlságosan. Cserébe jóval gyakoribb,hogy te kilépsz 5percre az ellenfél elhoz 1-2 fontos objectivet. Kivéve ha alapból szanaszét vertétek őket.
Amúgy van egy pár perces időkorlát. Nagy ritkán jön a bugsplat, net megszakadás és ilyenért még sosem kaptam low priot.
Több 100ezer gépre? Jelenleg 7éve összerakott gépet használok. Most olyan 30ezerért kapni ilyet használtan és 60fps-el fut maxon a lol. Kb nincs gépigénye a játéknak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!