Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Torrentezés mennyire veszélyes?

Torrentezés mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés

Én megveszem a játékokat dobozos formában,vagy steam-en,de persze réges-régen,volt hogy nem torrenteztem,de letöltöttem csak úgy egy játékot.Lényeg,hogy Mo-ban a torrentezőket figyelik vagy sem?

Figyelem!

Mindenfélé hülye,hogy én torrentezni fogok,csicska,vedd meg a játékot hozzászólást kérem kerüljük!

NEM AZÉRT KÉRDEZTEM MERT TORRENTEZNI AKAROK!

Válaszokat előre is köszi :)

2017. jan. 29. 10:42
 1/6 A kérdező kommentje:

Mi az hogy Mo-ban?Bocsánat.

M.o.-n.Javítva :D

2017. jan. 29. 10:49
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Igen, rengeteg ismerősöm jelenleg is börtönbüntetését tölti emiatt! Nagyon veszélyes! Mondtam nekik, hogy inkább vegyék meg a GTA San Andreas-t, de ők mindenáron torrentezni akartak.. Remélem látom még őket valaha, a szegedi börtön elvileg elég kemény, nagyon féltem őket...
2017. jan. 29. 10:53
 3/6 A kérdező kommentje:

Kösz szépen a kommentet -,-

Thx for your reply.

Amúgy,milyen az idő felétek?Ott is van -15 fok?

Se...ej.

2017. jan. 29. 10:56
 4/6 anonim ***** válasza:
64%
Nincs valós veszélye Magyarországon. Az adathordozók külön adót tartalmaznak amit te kifizetsz, és ez a befizetett adó feltételezi hogy te illegálisan töltesz le dolgokat, amit az adó befizetésével meg is térítesz a jogtulajoknak. Nem mellesleg ezt a beszedett pénzt valóban szétosztják az Artisjusnál (jogvédő) regisztrált magyar előadók között.
2017. jan. 29. 11:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, :)
2017. jan. 29. 11:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Itthon letöltésért hivatalosan nem büntetnek, csak a terjesztésért. Szóval egy film letöltése közben nem fogják rád rúgni az ajtót. Legfeljebb akkor kapsz érte büntetést, ha a rendőrség lefoglalja a gépedet és ellenőrzik közben minden jogvédett-e. Viszont, ha lefoglalják akkor ez lesz már a legkisebb bajod.
2017. jan. 30. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!