Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » SIMS 3-ban hogy lehet megújíta...

Penge198 kérdése:

SIMS 3-ban hogy lehet megújítani a város lakosságát?

Figyelt kérdés
Már harmadik generációs a jelenlegi simem és a városban már csak öreg emberek vannak. Szóval nem tudok párt keresni magamnak, meg barátkozni se tud így nagyon. Szóval hogy lehet megoldani, hogy megint legyenek felnőtt vagy fiatal felnőtt korú emberek a városban?

2017. jan. 27. 11:40
 1/3 anonim ***** válasza:
hozz létre a CAS-ban simeket, majd költöztesd be a városodba őket.
2017. jan. 27. 15:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Hozz létre családokat és költöztesd be őket a városba (ha kicsit színesíteni akarod a lakosságot).

Én ilyenkor még olyat is csináltam, hogy egy rövid ideig átmentem egy másik családhoz, és örökbe fogadtam nekik gyerekeket, tiniket, stb. Ezek random karakterek, a gép adja meg a személyiségjegyeiket is, így csalásnak sem fognak minősülni, ráadásul a játék is úgy kezeli, mintha tovább ment volna az adott háztartás családfája.

Amúgy én azt tanácsolom, hogy az életkorok hosszúságán változtass. Több ideig legyenek tipegők, gyerekek, tinik, felnőttek mint idősek. Így sokkal tovább él egy sim, később is öregszik meg.

2017. jan. 28. 17:21
 3/3 A kérdező kommentje:
AEz egy jó ötlet. Az örökbefogadásra nem is gondoltam más családoknál, meg az intervallum átállítása is jó. Köszi szépen. Sokat segítettél.
2017. jan. 28. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!