Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Üdv. Melyik Metin-Metin2...

Üdv. Melyik Metin-Metin2 játék a legjobb most szerintetek? Melyikkel játszotok?

Figyelt kérdés

Én a klasszikus Magyar metin2 Altairon voltam 3,5évig ,utàna 3évig old metineztem.Ezt követően 2,5év lol következett(ami végül is a mai napig tart) és most 3hónapja kb HardWorld metinnel is jàtszom.Ismeritek? :)

(Amúgy még 11éve online pókerezem is :D)

#Metin2 #Metin #HardWorld #Old2 #Mester metin
2017. jan. 27. 09:17
 1/5 anonim válasza:

Szia, tudnál mondani erről a HardWorld Mt2-ről valami infókat? Vagy egy linket kaphatok?

Hiányoznak a régi Metines kockulások. Kellene valami király szerver.

2017. jan. 27. 09:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Nekem nagyon tetszik,és viszonylag új a szerver :)

Természetesen küldöm a linket :)

2017. jan. 27. 09:27
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

Pvm szerver,kb 3hónapja nyílt,stabil és jó,egyre növekvő létszàmmal /2100fiók van 2300karakter/.

Ugyanennek a metinnek és csapatnak a pvp-szervere pedig idén március 4.-én nyílik.

2017. jan. 27. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:
7%
Miért játszanék 2017-ben egy olyan játékkal, ami már 2005-ben is hulladéknak számított?
2017. jan. 27. 09:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Ki kérte hogy jàtssz? :) Én kérdeztem,nem kértem.Az egyik kedves érdeklődőnek pedig vàlaszoltam :)
2017. jan. 27. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!