Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PCSX2 1.4. 0 - miért nem fut...

PCSX2 1.4. 0 - miért nem fut normálisan a Shadow of the Colossus?

Figyelt kérdés

gépem: 2 magos i3-2130, 4 GB RAM, GTX 750 Ti 2 GB

olvastam hogy a procinak négy magosnak kéne lennie kettő helyett

de nem értem az egészet a Red Dead Revolver gond nélkül fut az emulatorban 100%on 50 fpssel (a PAL beállítás miatt, egyébként biztos meglenne a 60 fps is) úgy hogy a plugin beállításokban mediumra van állítva 3840x2160 felbontásban

a SotC meg sose megy 50% fölé alig éri el a 20-25 fps-t, mindenféle beállítást próbáltam, a kegyelemdöfés az volt mikor legalacsonyabb native felbontásra raktam az emulátort low beállításokkal és akkor kevesebb fps-t produkált mint mikor 1080p felbontásban ment :/

mit csinálok rosszul vagy mit hogyan kéne beállítanom? ezt a két játékot próbáltam egyenlőre, mert ezek voltak kéznél, a többi PS2 játékom egy cipősdobozban van valahol a szekrény mélyén (God of War, The Getaway, Resident Evil Code Veronica X, Ico ezeket tartottam azt hiszem meg, ezek közül próbáljam meg valamelyik másikat?)

2017. jan. 26. 22:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Légy nyugodt, PS2-n sem ment 20 FPS-nél többel.
2017. jan. 26. 23:23
 2/8 A kérdező kommentje:

igen emlékszem rá

már egyszer végigjátszottam PS2-n pár éve, sztem pont pár hónappal azelőtt hogy bedöglött a masina :'(

de a gépemen komolyan van hogy 20 alá droppol és nem értem miért ha a RDR megy 50 fpssel gond nélkül

2017. jan. 27. 01:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Úgy emlékszem PAL esetében 50 NTSC esetében muszály elérni a játékoknal a 60 FPS-t.

Egyébként minden játék más.

Nekem is volt hogy egyik játék szuperül futott másik meg méár jobban kihasználta az eredeti ps2 erejét lassaban ment.Az is lehet az emujlátor nem teljesen kompatibilis a játékkal.

2017. jan. 27. 06:18
 4/8 anonim ***** válasza:
#3: 60 FPS PS2-nél? Ugye csak viccelsz? Volt kb. 50 játék, ami 60 FPS-el futott (Metal Gear Solid 2, Ninja Gaiden Black, DMC 3, autóversenyek, sportjátékok), a többi szerencsés esetben hozta a 30-at, rosszabb esetben a 15-20-at.
2017. jan. 27. 09:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Vannak olyan PS2-es játékok, amelyeknek az emulálásához sokkal erősebb gép kell, ilyen a SotC vagy a God of War is, nem tudsz mit tenni.

De próbáld ki valamelyik újabb build-et, hátha jobban fut: [link]

2017. jan. 27. 11:56
 6/8 Attyx ***** válasza:
Nem akarlak elszomorítani de nekem sem megy pedig erősebb gépem van egy kicsit mert 8GB Ram meg újjab I3-as proci de a God of War sem megy 30FPS fölé sajnos de a Playstation emulator bonyolult programozási dialógosokon megy át hogy csoda hogy elfutnak a játékok low-on de ha ügyes vagy akkor bele tudsz nyúlni a rendszerébe és jobban fog menni de komplikált.
2017. jan. 27. 15:39
 7/8 A kérdező kommentje:

:-/ hát kár mert anno nem vittem teljesen végig (tizenkettedik colossus után azt hiszem félbehagytam nem emlékszem már miért rémlik a memory carddal volt valami)

mindegy majd nyár végén megpróbálom egy erősebb procival (i5-3570-t néztem ki minimum 8 GB Rammal) ha azzal se megy majd nem fog érdekelni

Legalább a RDR-t újra végigviszem

köszi a segítséget

2017. jan. 28. 02:27
 8/8 A kérdező kommentje:

na jól van ma újra nekiültem

annyi volt az egész hogy az emuláció beállításokon belül az 1 (legbiztonságosabb) beállításpontot átállítottam 3 (kiegyensúlyozott)-ra

átvezetőktől eltekintve 50-60 fpssel megy, még a colossus harcok is

2017. febr. 3. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!