PCSX2 1.4. 0 - miért nem fut normálisan a Shadow of the Colossus?
gépem: 2 magos i3-2130, 4 GB RAM, GTX 750 Ti 2 GB
olvastam hogy a procinak négy magosnak kéne lennie kettő helyett
de nem értem az egészet a Red Dead Revolver gond nélkül fut az emulatorban 100%on 50 fpssel (a PAL beállítás miatt, egyébként biztos meglenne a 60 fps is) úgy hogy a plugin beállításokban mediumra van állítva 3840x2160 felbontásban
a SotC meg sose megy 50% fölé alig éri el a 20-25 fps-t, mindenféle beállítást próbáltam, a kegyelemdöfés az volt mikor legalacsonyabb native felbontásra raktam az emulátort low beállításokkal és akkor kevesebb fps-t produkált mint mikor 1080p felbontásban ment :/
mit csinálok rosszul vagy mit hogyan kéne beállítanom? ezt a két játékot próbáltam egyenlőre, mert ezek voltak kéznél, a többi PS2 játékom egy cipősdobozban van valahol a szekrény mélyén (God of War, The Getaway, Resident Evil Code Veronica X, Ico ezeket tartottam azt hiszem meg, ezek közül próbáljam meg valamelyik másikat?)
igen emlékszem rá
már egyszer végigjátszottam PS2-n pár éve, sztem pont pár hónappal azelőtt hogy bedöglött a masina :'(
de a gépemen komolyan van hogy 20 alá droppol és nem értem miért ha a RDR megy 50 fpssel gond nélkül
Úgy emlékszem PAL esetében 50 NTSC esetében muszály elérni a játékoknal a 60 FPS-t.
Egyébként minden játék más.
Nekem is volt hogy egyik játék szuperül futott másik meg méár jobban kihasználta az eredeti ps2 erejét lassaban ment.Az is lehet az emujlátor nem teljesen kompatibilis a játékkal.
Vannak olyan PS2-es játékok, amelyeknek az emulálásához sokkal erősebb gép kell, ilyen a SotC vagy a God of War is, nem tudsz mit tenni.
De próbáld ki valamelyik újabb build-et, hátha jobban fut: [link]
:-/ hát kár mert anno nem vittem teljesen végig (tizenkettedik colossus után azt hiszem félbehagytam nem emlékszem már miért rémlik a memory carddal volt valami)
mindegy majd nyár végén megpróbálom egy erősebb procival (i5-3570-t néztem ki minimum 8 GB Rammal) ha azzal se megy majd nem fog érdekelni
Legalább a RDR-t újra végigviszem
köszi a segítséget
na jól van ma újra nekiültem
annyi volt az egész hogy az emuláció beállításokon belül az 1 (legbiztonságosabb) beállításpontot átállítottam 3 (kiegyensúlyozott)-ra
átvezetőktől eltekintve 50-60 fpssel megy, még a colossus harcok is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!