Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nektek milyen tapasztalatotok...

Nektek milyen tapasztalatotok van TrinusVr vagy IntugameVr használatával fullhd vagy hd kijelzös teloknál?

Figyelt kérdés
Nálam 1280x720-as felbontású kijelzőn igen pixeles a pc-ről leadott kép a vr szemüvegben.

2017. jan. 25. 11:41
 1/1 anonim válasza:
Én trinus vr-t szoktam néha használni samsung galaxy s5-tel (1920x1080). Sajnos nem igazán van jól optimalizálva maga a program streamelése, mert ha ezen a felbontáson használom eléggé késik meg akadozik a kép (csak a telefonon, a gépen közben tökéletesen fut). A másik probléma, hogy ha 16:9 es képarányban futtatom a játékot akkor eléggé összenyomott a dupla kép a telefonon, szóval a gépen 4:3 as felbontással kell játszani, hogy torzításmentes képet kapj. Ami nálam segített az az, hogy a g-force kártyám miatt tudom használni az nvidia shield-et. A trinusban a moonlight opciót kiválasztva lehet így játszani és azzal sokkal jobb a képminőség és szinte 0 a késés. Az egyetlwn gond ezzel a megoldással, hogy csak azokat a játékokat tudod így nyomni, amelyeket be lehet állítani windowed fullscreenre. Hogy válaszoljak a másik kérdésedre is, szerintem kell minimum az 1920x1080p kijelző megfelelő pixelsűrűség mellett, de még így is gond a képernyő szélein lévő feliratok elolvasása a lencsetorzítás miatt.
2017. jan. 26. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!